Pie tējas tases - ātrās ābolmaizītes
- 21 oktobris 2023 --
- 0Komentāri
Sastāvdaļas: maize, āboli, sviests vai margarīns, cukurs, kanēlis, skābs krējums.
Pagatavošana: Pannu izklāj ar foliju. Maizes šķēles pārziež ar sviestu vai margarīnu. Izkārto uz pannas. Ābolus sagriež plānās šķēlītēs un izkārto uz maizītēm. Skābajam krējumam pievieno kanēli, cukuru un samaisa. Visu pēc vēlmes un garšas. Ar skāba krējuma masu pārlej ābolus. Krējumu labāk ņemt dikti biezu, lai netek no maizēm nost, jo tad ātri piedeg un pilna māja ar dūmiem. Maizītes cep cepeškrāsnī aptuveni 180°C, līdz zeltainas. Pēc tam var pārkaisīt ar pūdercukuru.
Labu apetīti!