Gatavojam krājumus ziemai: Gardais kabaču ievārījums
- Radio1.lv --
- 04 augusts 2024 --
- 0Komentāri
Sastāvdaļas: 3 vidēja lieluma kabači, 1 liels citrons, 600 g ievārījuma cukura, 1.5 glāze/s ūdens.
Pagatavošana: Kabačus nomizo un sagriež nelielos kvadrātiņos. Katlā ielej ūdeni un saliek sagrieztos kabaču kvadrātiņus. Pieber cukuru. Nomizo un sagriež nelielos gabaliņos citronu (bez sēklām) un pievieno kabačiem. Liek vārīties, reizēm apmaisot - aptuveni 20-25 minūtes. Gatavs ir tad, kad kabaču gabaliņi ir caurspīdīgi. Lej tīrās burkās, aizvāko, sasedz un atdzesē līdz istabas temperatūrai.
Labu apetīti!