2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Lombards MODA – vieta, kur jūsu pilsētā iegādāties kvalitatīvas elektropreces, mobilos telefonus un zeltlietas

Lombards MODA – vieta, kur jūsu pilsētā iegādāties kvalitatīvas elektropreces, mobilos telefonus un zeltlietas

Ar šī raksta palīdzību informēsim jūs par skatījumu uz "Lombardu MODA", iespējams, no cita rakursa.

Ja līdz šim lielākai daļai sabiedrības „lombards” ir vieta, kur ātri, ērti aizņemties naudas līdzekļus, tad daudziem tas būs jaunatklājums – AS "MODA KAPITĀLS" filiāles nu jau krietnu laiku ir arī mobilo tālruņu, dažādu elektropreču un zeltlietu veikali. Iegādāties sev interesējošās lietas Jūs varat visās 30 uzņēmuma filiālēs, kuras atrodas visās lielākajās Latvijas pilsētās.

Piedāvājumā dažādas preces plašā sortimentā:

20140425 122537 S

- mobilos telefonus (Samsung, LG, Nokia, iPhone, Sony, Sony Ericsson, HTC, BlackBerry u.c.);
- portatīvos un stacionāros datorus, datora monitorus, printerus;
- televizorus, DVD;
- spēļu konsoles (Sony Play Station, WII Nitendo, Xbox, Sony PSP u.c.);
- foto un video kameras – digitālās un spoguļkameras (Canon, Nikon, Sony, FujiFilm u.c.);
- auto navigācijas (TomTom, Becker, Garmin u.c.);
- jaunas, kā arī atjaunotas zeltlietas.

Klientiem vienlaikus tiek piedāvāts preču sortiments, kas ir visās uzņēmuma filiālēs. Nepieciešamības gadījumā vēlamo preci piegādā pāris dienu laikā.

Preces ir mazlietotas un jaunas – arī ar GARANTIJU!

bilde1Preču sortimentu veido neizpirktās ķīlas, kas nonāk lombarda veikala plauktā un preces, kuras uzņēmums piegādā no saviem sadarbības partneriem citās Eiropas valstīs, tādējādi nodrošinot plašu preču izvēli filiāļu veikalos.

Tas ir ērts veids, kā patērētājiem iegādāties mazlietotu un jaunu sadzīves tehniku par būtiski zemāku cenu kā tas ir citās līdzīgu preču tirdzniecības vietās.

Uzņēmums daļai preču ir ieviesis GARANTIJAS PROGRAMMU, piešķirot GARANTIJU (3-18 mēneši), kur tiek izrakstīts garantijas talons un pircējs tiek iepazīstināts ar garantijas noteikumiem.

Cenu politika jeb pārdošanas cena un garantijas iespējas ir atkarīgas no preces tehniskā un vizuālā nolietojuma. Esam pārliecināti, ka MAZLIETOTU PREČU CENA, kombinācijā ar GARANTIJAS PROGRAMMU jūs patīkami pārsteigs - tas ir veids kā ietaupīt līdzekļus ģimenes budžetā!

Mūsu izstrādātā garantijas programma ir jaunums un līdz šim nebijusi iespēja Latvijā – iegādājoties mazlietotas preces, saņemt garantiju!

Preces uz nomaksu, līzings

Klientu ērtībai AS "MODA KAPITĀLS" piedāvā iegādāties elektro un sadzīves preces, kā arī zeltlietas uz nomaksu. Nomaksas nosacījumi ir ērti un izdevīgi patērētājam.

Pircējam ir iespēja izvēlēties vienu no diviem nomaksas sistēmas variantiem –

prece glabājās pie pārdevēja (AS "MODA KAPITĀLS"), līdz brīdim, kad tā tiek pilnībā izpirkta;

klients preci saņem lietošanā uzreiz pēc nomaksas darījuma dokumentu parakstīšanas.

Abos gadījumos klients veic pirmo iemaksu, taču pirmajā gadījumā nav nepieciešams veikt fiziskas personas maksātspējas izvērtēšanu un attiecīgi pieprasīt apliecinājumu ikmēneša ienākumiem, jo izvēlētā prece glabājās lombardā kā ķīlas priekšmets.

Izvēloties otro variantu, kad klients preci saņem lietošanā tiek veikta fiziskas personas maksātspējas izvērtēšana, kur nepieciešama izziņa no VSAA, VID vai darba vietas par pēdēja gada vidējiem ienākumiem.

Procentu likme, pērkot preci uz nomaksu ir, sākot no 1% mēnesī, un ir atkarīga no pērkamās preces vērtības un nepieciešamā nomaksas termiņa.

Detalizētu informāciju par nomaksas nosacījumiem un iespējām klienti var saņemt visās AS "MODA KAPITĀLS" filiālēs uz vietas.

Visās uzņēmuma filiālēs strādā zinoši, atsaucīgi un laipni darbinieki, kas sniedz patērētājam kvalitatīvu informāciju par tieši viņam piemērotāko preci. Taču saspringtā ikdiena un mūsdienu dzīves ritms aizvien mazāk atstāj laiku pastaigām pa veikaliem, līdz ar to arī lombards MODA tuvā nākotnē piedāvās patērētājiem iepazīties ar pilnu preču sortimentu, kā arī iegādāties to inernetveikalā. Par šo iespēju noteikti patērētāji tiks informēti atsevišķi.

Tie, kas pie mums reiz ir ienākuši, mēdz atgriezties, un tas ir galvenais — klients ir apmierināts ar saņemto pakalpojumu, un mēs viņam varam palīdzēt konkrētā situācijā.

Laipni gaidīsim Jjūs saņemt ne tikai kreditēšanas pakalpojumus, bet arī iegādāties noderīgas lietas par kvalitātei atbilstošu cenu!

Mēs atrodamies - Jēkabpilī, Brīvības ielā 161 un Rīgas ielā 130, strādājam darbdienās no plkst. 9 līdz 18 (pusdienu pārtraukums no14 līdz 14.30 un 13.30 līdz 14.00), sestdienās — no plkst. 9 līdz 14.

Vairāk informācijas par mums varat atrast internetā: http://www.lombardsmoda.lv

20140425 1230261 S

Komentāri (0-1/1)

  • Guest
    02.07.2018 18:22
    Pazaudets Dinara Cielava maks Jekabpili.Ludzu atradejam sazinaaties pa tel.nr 29938227

Atstājiet komentāru