2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

SIA “Wurth” – tā ir konkurētspējīga kvalitāte, labs serviss un individuāla pieeja ikvienam klientam

SIA “Wurth” – tā ir konkurētspējīga kvalitāte, labs serviss un individuāla pieeja ikvienam klientam

Pagājušās nedēļas nogalē SIA “Wurth” veikals Jēkabpilī rīkoja klientu dienu. Kā jau svētkos pienākas ikviens apmeklētājs tika sagaidīts ar cienastu, lai pie kafijas tases pārrunātu sadarbības iespējas, uzklausītu klientu vēlmes. Šajā dienā ikvienu iegriezties veikalā aicināja uzņēmuma simbols - sarkanais lācis Fastijs (Fasty).

Fastijs visiem māja ar roku, sveicināja garām braucošos autovadītājus un aicināja iegriezties SIA "Wurth" veikalā. Lācis Fastijs ir firmas simbols, un viņa vārds apliecina to, ka te cilvēki ātri strādā, nekavējoties piegādājot klientiem vajadzīgo. Firma "Wurth" Latvijā ir jau 16 gadus, un Latvijā kopumā ir 19 firmas veikalu, viens no tiem – Jēkabpilī.

DSCF1711“Šādas klientu dienas notiek gan pavasarī, gan rudenī, citreiz arī biežāk, to nosaka klientiem piedāvātais preču klāsts. Pavasarī izrādām visas labās lietas, kas domātas tieši sezonas precēm. Šajā klientu dienā akcentu liekam uz auto grafīta logu slotiņām, mazgāšanas līdzekļiem un vējstikla tīrīšanas šķidrumiem, kā arī uz kopšanas līdzekļiem, piemēram, piķa noņēmējiem, salona tīrītājiem un nepieciešamās ķīmijas sortimentu, kam dodam arī ievērojamas atlaides. Akcijas cenas ir arī elektroinsrumentiem un pneimoinstrumentiem. Mums ir svarīgi, lai cilvēki izmēģina un pārliecinās par “Wurth” produktu augsto kvalitāti,” stāsta Latgales reģiona vadītāja Lāsma Cirse.

Viņa piebilst, ka firmas, kas izmanto uzņēmuma pakalpojumus, vairāk vai mazāk ir jau pārbaudījušas un pārliecinājušās par šī uzņēmuma preču kvalitāti, bet individuālo klientu vidū vēl ir gana plašs loks, kam šīs preces vēl ir tikai jāatklāj. Tāpēc tiek veidotas šādas klientu dienas, kurās izstāsta un demonstrē piedāvājumu, lai cilvēki var iepazīties un arī uz sava auto izmēģināt produktus, piemēram, smērvielas, logu škidrumus, logu aktīvās putas vai piķa noņēmēju. Tā arī rodas priekšstats, kāds ir produkts. “Wurth” mērķis ir klientu dienās plašāk iepazīstināt ar savu produktu klāstu un kvalitāti, iepazīt jaunus klientus un viņu vēlmes, dzirdēt atsauksmes un atrast jaunus sadarbības partnerus.

“Lai gan “Wurth” ir plaši zināms, tajā pašā laikā vēl ļoti daudzi klienti mūs nepazīst. Tie, kas iegriežas Jēkabpils veikalā ir autobraucēji gan no Jēkabpils, gan apkārtējiem novadiem un kaimiņpilsētām, ir firmas, kas strādā visā Latvijā un izmanto “Wurth” pakalpojumus filiālēs dažādās pilsētās. Mums ir veikali Rēzeknē, Gulbenē, Madonā, Daugavpilī, Aizkrauklē, Ogrē un citviet Latvijā. Klienti var doties uz jebkuru no “Wurth” veikaliem un iegādāties preci. Piemēram, ja Jēkabpils klients ir vienojies par konkrētu preci, cenu un servisu, tad šo pakalpojumu tas var saņemt jebkurā “Wurth” veikalā visā Latvijā.

SIA “Wurth” produktu un iepirkumu daļas vadītājs Jānis Bērziņš stāsta, ka uzņēmums Latvijā piedāvā vairāk nekā 10 000 dažādu preču, savukārt no vācu kolēģu plašā piedāvājuma ir pieejamas vairāk nekā 130 000 dažādas preces.

“Visas preces mēs varam piegādāt salīdzinoši neilgā laikā. Mūsu sortimenta galvenie virzieni ir stiprinājumi, rokas instrumenti, elektro un pneimoinstrumenti, abrazīvi, urbji jeb materiāla apstrāde un darba drošība. Mēs rūpējamies, lai mūsu klientiem būtu ērti strādāt, un piedāvājam individuālus risinājumus. Rūpējamies arī par darba vidi pie klienta, tas nozīmē, ka lietojot ķīmijas ir nepieciešama attiecīga dokumentācija, lai strādāšana būtu pareiza. Ne tikai, lai iegūtu dokumentu, bet lai viss noritētu kā nākas arī pēc tam. Līdz ar to mums ir pieejama visa nepieciešamā dokumentācija latviešu valodā. Bieži vien, veicot atbalsta pārbaudes pie klientiem, secinām, ka dokumentācija ne vienmēr ir vajadzīgajā kārtībā. Palīdzam to sakārtot, lai klientiem nerastos problēmas,” skaidro Jānis Bērziņš.

DSCF1707Vistiešākajā saskarsmē ar klientiem ir tirdzniecības konsultants Andris Pastars.

“Man ir izstrādāts katras dienas plāns, ar kuru saskaņā es dodos vizītēs pie klientiem. Strādāju pamatā jau ar zināmiem klientiem, taču, esot izbraukumā un ievērojot zemnieku saimniecību vai uzņēmumu, kur ir daudz tehnikas, es allaž iegriežos, lai iepazīstinātu ar “Wurth” produkciju. Man vienmēr līdzi ir dažādu produktu paraugi, ko es rādu un demonstrēju, kā arī ikvienu potenciālo klientu uzaicinu atbraukt ciemos uz veikalu un iepazīties ar preču piedāvājumu, atstāju kontaktus. Protams, tirgū ir jūtama konkurence, taču strādājam tā, lai klienti priekšroku dotu “Wurth”. Mūsu stiprā puse ir kvalitatīva prece, ikvienam pirkumam tiek dota garantija. Droši varu apgalvot, ka “Wurth” precēm ir augstākā kvalitāte un kokurētspējīga cena,” uzsver tehniskais konsultants Andris Pastars.

SIA “Wurth” klientu dienā Jēkabpilī bija sastopami gan dažādu uzņēmumu pārstāvji, gan individuālie klienti. Dažus no tiem uzrunājām, lai noskaidrotu, kā viņi vērtē “Wurth” piedāvājumu.

Agris no uzņēmuma “Laukezers”: “Esmu “Wurth” klients. Lai gan līdzīgu piedāvājumu var atrast arī citviet, “Wurth” iegriežos regulāri. Ja vajadzīga kāda prece, man kā klientam svarīgi, kur visātrāk es to varu iegādāties. “Wurth” piedāvājums apmierina. Šeit ir labs serviss.”

Jānis no SIA “JSV”: Bieži iegriežos “Wurth” veikalā. Šeit ir dažādi mūsu uzņēmuma vajadzīgie instrumenti, skrūves, ķīmijas un dažādas preces, ko citur nopirkt nevar. Mūs apmierina “Wurth” kvalitāte un piedāvājums.”

Jānis no z/s “Delles”: Jā, mūsu saimniecība ir “Wurth” klienti, un veikalā iegriežamies pietiekami bieži. Apmierina serviss, gan arī tas, ka visa vajadzīgā prece ir nopērkama vienuviet, arī kvalitāte šeit ir laba un ir iespēja vienoties par cenām.”

Šobrīd uzņēmumā strādā vairāk kā 60 darbinieku. SIA “Wurth” birojs un noliktava atrodas Rīgā, Ganību dambī 17a. Tāpat visā Latvijā ir 19 tirdzniecības pārstāvniecības un 21 tehniskais konsultants, kuri strādā visos Latvijas reģionos un apkalpo klientus celtniecības, transporta un ražošanas nozarēs. Pateicoties Wurth nezūdošajai kvalitātei un augstajam klientu apkalpošanas servisam, mūsu klientu skaits ir stabils.

Jēkabpilī veikals darbojas no 2005.gada un atrodas Jāņa Akurātera ielā 5. Veikalā strādā divi konsultanti - Inese Nenišķe un Andrejs Griņvskis, kā arī tirdzniecības konsultants Andris Pastars.

Latgales reģiona vadītāja Lāsma Cirse norāda, ka “Wurth” rūpējas ne tikai par klientu instrumentu, stiprinājumu, palīgmateriālu un darba drošības līdzekļu krājumiem, bet arī palīdz sakārtot darba vidi tā, lai klientu galvenā rupe būtu tikai tiešā darba veikšana.

Klientu dienās “Wurth” veikalu Jēkabpilī apmeklēja vairāk nekā 100 cilvēku.

 

Sandra Mikanovska,
Radio1, Ceturtdiena

DSCF1713

Atstājiet komentāru