2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

SIA “Fit studija” pirmā Jēkabpilī piedāvā visjaunākās tehnoloģijas slaida auguma iegūšanai (FOTO)

SIA “Fit studija” pirmā Jēkabpilī piedāvā visjaunākās tehnoloģijas slaida auguma iegūšanai (FOTO)

SIA "Fit studija" Jēkabpilī, kas atrodas daudzstāvu ēkā Draudzības alejā 19, pirmā Jēkabpilī piedāvā visjaunākās tehnoloģijas slaida auguma iegūšanai. Studijas īpašniece un saimniece Aina Marksa ikvienu sagaida ar smaidu un iepazīstina ar visām studijas iespējām un piedāvājumu.
 
 
"Klientam ierodoties pirmo reizi, aizpildam klienta karti, lai noskaidrotu problēmas un vēlmes. Sākumā piedāvājam iepazīšanās akciju, lai noskaidrotu, kas vislabāk patīk un ir vispiemērotākais," saka Aina Marksa.
 
 
Viņa stāsta, ka "Fit studijas" jaunums ir universālais Lipo lāzeris, kas Jēkabpilī ir trešais Latvijā. Tas maigā un saudzīgā veidā palīdz atbrīvoties no liekajiem centimetriem dažādās problēmzonās – uz kājām, gurniem, dibena, vēdera, rokām un muguras.. Atškirībā no citām metodēm, ar šo procedūru netiek iznīcināta neviena šūna. Līdz ar to nepastāv risks, ka apkārt esošie audi varētu tikt bojāti. Tā ir pilnībā saudzējoša un nesāpīga metode, kas nebalstās uz tauku šunu iznīcināšanu ar ultraskaņu.
 
 
"Es pati sākumā neticēju, ka iespējams tāds efekts, taču pēc pirmās procedūras attieksme mainījās. Pirmo klienti pēc Lipo lāzera mēriju reizes četras līdz pārliecinājos, ka mērlenta nemāna un klienta apkārtmērs virs nabas ir krities par trim centimetriem, bet zem nabas par pieciem," secina Aina Marksa.
 
 
Lipo lāzers ir mīkstā tipa lāzers ar saudzējošu diožu tehniku, kurām ir īpašs gaismas viļņu garums, proti, 650 nm, kas rada rada divkāršu efektu: Pirmkārt, Lipo gaisma ielaužas tauku šūnā un uzsilda to, kā rezultātā līdz šim slēgtās tauku šūnas saturs tiek padarīts šķidrs. Otrkārt, Lipo gaisma stimulē mitohondrijus (sauktus arī par šūnu enerģijas stacijām) tauku šūnas iekšienē. Tas izraisa ķīmisku procesu.
 
 
Rezultāts: šūnas sieniņas kļūst porainas un membrāna caurlaidīga, tauku šūnās noglabātās enerģijas rezerves tiek sašķeltas un izvadītas, bet limfātiskā sistēma parūpējas par vielmaiņas procesu. Tas nozīmē, ka atbrīvotie tauki enerģijas veidā atkal tiek nodoti ķermeņa rīcībā. Līdztekus atbrīvotās indīgās un kaitīgās vielas tiek aiztransportētas un izvadītas no ķermeņa. Pēc katras tauku atbrīvošanas procedūras ir jāveic limfodrenāža.
 
 
Iegūtās priekšrocības Lipo lāzera terapijā: tūlīt redzams rezultāts, droša un efektīva metode, ķermeņa apkārtmēra samazināšana un ādas nostiepšana.
 
 
SIA "Fit studija" piedāvā dažādas uz mūsdienu tehnoloģijām balstītas procedūras ķermeņa masas un lieko centimetru samazināšanai. Iekārtas ir no Vācijas. Ar visu piedāvājuma klāstu var iepazīties atnākot uz "Fit studiju" Jēkabpilī, Draudzības alejā 19. T. 26100645.
 
 

Komentāri (0-2/2)

  • Ggg
    02.07.2018 18:34
    Kāpēc tad viņa pati nav slaida?
  • MUĻĶĪBAS
    02.07.2018 18:25
    Apmeklēju šo pašu RĪGĀ....NE PAR CM APKĀRTMĒRS NESAMAZINĀJĀS....:((

Atstājiet komentāru