2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Naudas aizdevumi ar atmaksas termiņu līdz 12 mēnešiem – VIA sms

Naudas aizdevumi ar atmaksas termiņu līdz 12 mēnešiem – VIA sms

Mūsdienās, kad neparedzēti izdevumi ir ikdiena, iekrāt lieko naudu ir gūti. Iemesli var būt visdažādākie – samaksa par mācībām, darbam nepieciešamās tehnikas iegāde. VIA sms piedāvā naudas aizdevumu līdz pat 1500 euro, ko būs iespējams noformēt internetā un saņemt 15 minūšu laikā.

Pieteikšanās notiek mājas lapā VIAsms.lv, kalkulatorā atzīmējot plānoto summu un atdošanas datumu, spiežot taustiņu – saņemt naudu, aizņēmējam būs jāievada vārds, uzvārds, personas kods un tālruņa numurs. Tad VIA sms atsūtīs profila aktivizācijas kodu. Lai pabeigtu reģistrāciju, aizņēmējam VIA sms kontā būs jāieskaita 0,01 santīms. Šādā veidā tiek reģistrēts konts, uz kuru vēlāk tiks pārskaitīts pieprasītais aizdevums. VIA sms naudas aizdevumi ir pieejami 20 līdz 70 gadus veciem Latvijas teritorijā dzīvojošiem aizņēmējiem bez kredītsaistību un līguma pārkāpumiem.

Naudas aizdevumi būs jāatmaksā laika posmā no 3 līdz 12 mēnešiem, šādi sev izdevīgi sadalot ikmēneša apmaksu. VIA sms bankas konti ir pieejami Swedbanka, Citadele banka, Nordea, Norvik un DNB bankā, apmaksu var veikt ar interneta bankas starpniecību. Apmaksu var veikt arī Latvijas Pasts filiālēs, Narvesen Baltija klientu apkalpošanas vietās, kā arī WebMoney maksājumu terminālos.

VIA sms piedāvā ne vien naudas aizdevumus, bet arī aizdevumu līdz algai 200, 300 vai pat visus 500 euro, ar atmaksas termiņu līdz 30 dienām. Kredīts būs labs atbalsts, ja līdz algai atlicis tikai nedaudz, bet ilgi gaidītais piedāvājums jāatmaksā tūlīt. Aizņemies un atdot jau pēc 7 dienām vai izmanto visu mēnesi! Ja tomēr laikā nebūs iespējams atdot aizdevumu, tad termiņu var pagarināt. Tā, piemēram, par 250 euro liela aizdevuma pagarināšanu uz 7 dienām būs jāmaksā 20 euro.

Tāpēc pirms reģistrējies kredītam apdomā, vai tavi izdevumi ir adekvāti ieņēmumiem. Aizdevums nevar kalpot par pamatu ikdienas uzturlīdzekļiem. Lai gan VIA sms naudas aizdevumu var saņemt arī tad, ja ir citas aktīvas kredītsaistības, seko līdzi, lai kredīta apjoms nepārsniedz 40 procentus no taviem ienākumiem. Aizņemies atbildīgi, realizē savas ieceres nevilcinoties!

 

Atstājiet komentāru