2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Rotaļlietas visa vecuma bērniem

Rotaļlietas visa vecuma bērniem

Pavisam ierasta situācija – lai gan mājās visu istabu ir aizņēmušas rotaļlietas, mazajam vajag jaunu. Lai rotaļlietu veikala apmeklējumā nevajadzētu iztērēt bagātību, tās visizdevīgāk būs pasūtīt internetā, kur ne vien cena zemāka, bet arī niķis ir mazāks, un vienā reizē var atrast gan izklaidējošu, tā arī izglītojošu rotaļlietu vismazākajam, tā arī izklaidējošu spēļmantiņu arī vislielākajam bērnam.

Latvijā vadošajā interneta veikalā 1a.lv rotaļlietas ir meklējamas kategorijā bērniem, mazuļiem. Bez dažādiem košiem aksesuāriem, bērniem parocīgām mēbelēm, ratiem un galda piederumiem, šajā sadaļā varēs atrast pat piepūšamas atrakcijas. Rotaļlietu apakškategorijā būs lelles, lego konstruktori, mīkstās, kā arī attīstošās rotaļlietas, auto moto ar pedāļiem un pat mazie elektriskie automobiļi. Protams, neiztikt arī bez rotaļlietu kastēm.

1a.lv palīdzēs izvēlēties, piedāvājot dažādas atlasīšanas iespējas. Meklē pēc bērna vecuma, cenu grupas, ražotāja vai rotaļlietas krāsas! Ķer iedvesmu un apskaties, kas labāk paticis citiem – spied uz 100 populārākās preces.

Atrodi rotaļlietu arī pieaugušajam bērnam. Piemēram, interneta piedāvājumā ir atrodami vairāk par 1000 aizsargapvalkiem un maciņiem mobilajiem telefoniem un viedtālruņiem! Bet sadaļā tūrismam un atpūtai varēs atrast galda hokeju.

Kad izvēle izdarīta – liec preci grozā un noformē pirkumu. Interneta veikalā 1a.lv var iepirkties nereģistrējoties, taču būt reģistrētam būs izdevīgāk – nebūs atkārtoti jāievada kontaktinformācija, vēlāk varēs apskatīt agrāko pirkumu sarakstu un izbaudīt citas priekšrocības. Tostarp 1a.lv var iepirkties arī telefoniski, zvanot uz numuriem 67428800, 29555586 vai uzrakstot klientu konsultantam e-pastu.

Kad pasūtījums būs noformēts, 1a.lv klientu konsultanti sazināsies, lai precizētu pasūtījumu. Atkarībā no tā, vai preces konkrētajā brīdī būs noliktavā, pasūtījums tiks piegādāts 2 – 3 dienu laikā. To norādītajā adresē un vēlamajā laikā piegādās kurjers. Sūtījumu varēs saņemt arī izmantojot DPD Paku Bode saņemšanas punktus, Omniva vai Pasta stacijas pakomātus. Pasūtījumu var saņemt arī pats klients, personīgi atbraucot uz 1a.lv centru Rīgā Mūkusalas 41, līdz ar to iegāde izmaksās vien ceļa izdevumus.

 

 

Atstājiet komentāru