2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Datori visplašākajā klāstā - interneta veikalā 1a.lv

Datori visplašākajā klāstā - interneta veikalā 1a.lv

Ir preces, bez kurām mūsdienās cilvēki vairs būtībā nespēj eksistēt. Viena no tādām pavisam noteikti ir dators — ar tā palīdzību mēs noskaidrojam aktuālākos notikumus, maksājam rēķinus, sazināmies savā starpā, strādājam… Taču kā starp visiem modeļiem atrast sev piemērotāko? Interneta veikalā 1a.lv, izmantojot ļoti ērtos meklēšanas filtrus, to izdarīt būs gaužām vienkārši, turklāt šeit iespējams atrast vairāk nekā 1000 dažādus datorus!

Jāsāk noteikti ar to, ka tie tiek iedalīti trīs kategorijās:

  • portatīvie datori — tie mūsdienās ir kļuvuši par populārākajiem tieši savas mobilitātes pēc, tajā pašā laikā nezaudējot jaudu un darba spējas;

  • planšetdatori — kļūst arvien izplatītāki, jo ir vēl mazāki un vieglāki par portatīvajiem datoriem. Uz tiem ērti veikt dažādus pierakstus, iepazīties ar jaunumiem utt.;

  • personālie datori — kā to galvenie plusi jāmin to uzticamība, turklāt, ja vēlaties datoru uzlabot ar augstvērtīgākām komponentēm, personālajam datoram to izdarīt būs visvienkāršāk.

Protams, izšķirīgu lomu datora izvēlē spēlē tā pircēja mērķi:

  • ja vēlaties nodarboties ar jaunāko spēļu spēlēšanu, montēt video vai apstrādāt fotogrāfijas, izmantojot pašas modernākās datorprogrammas, jūsu datoram būs nepieciešama ļoti jaudīga videokarte ar vismaz 4 GB lielu atmiņu, operatīvajai atmiņai kā minimums jābūt 8 GB, cietais disks jāizvēlas pēc iespējas ietilpīgāks. Arī procesoram jābūt ļoti jaudīgam, lai dators spētu pilnvērtīgi darboties augstā intensitātē.

  • Cilvēkiem, kas datoru izmanto jebkur, rediģējot dažādus dokumentus, sarakstoties ar biznesa partneriem un plānojot turpmākās darbības, būs nepieciešams izturīgs, viegls un neliels portatīvais dators ar pēc iespējas ilgāku baterijas darbības laiku. Tā, piemēram, Lenovo ThinkPad Helix 2nd Gen datori sver tikai 790 gramus, bet to baterijas darbības laiks var sasniegt pat 12 stundas!

  • Savukārt, ja dators paredzēts ikdienas vajadzībām un mācībām, respektīvi, sērfošanai internetā, dokumentu veidošanai un rediģēšanai, grāmatu lasīšanai un filmu skatīšanai, pilnībā pietiks ar pašiem vienkāršākajiem modeļiem, kas ļaus ieekonomēt līdzekļus, jo interneta veikalā 1a.lv pieejami vairāki datori, kas ir lētāki par 250 eiro!

 

Atstājiet komentāru