2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

“Luiize” un “Hercogs Jēkabs” - izklaides iespējas Jēkabpilī

“Luiize” un “Hercogs Jēkabs” - izklaides iespējas Jēkabpilī

Nereti gan jēkabpilieši, gan pilsētas viesi ir teikuši, ka Jēkabpilī nav tā sauktās “naktsdzīves”, kas raksturīga lielpilsētām un pēc pulksten deviņiem vakarā nav pietiekama piedāvājuma izklaidei un atpūtai. Šo stereotipu veiksmīgi lauž restorāns-klubs-viesnīca „Luiize” un viesnīca krogs “Hercogs Jēkabs”, kas piedāvā atpūtu un izklaidi arī vakara un nakts stundās.

 

Abas viesnīcas atrodas Jēkabpils vecpilsētā, Brīvības ielā. Uz sarunu aicinājām šo iestāžu īpašnieku, Jēkabpilī pazīstamu uzņēmēju Jolandu Dišleru.

 

Viņš stāsta, ka nedēļas nogalēs (piektdienās, sestdienās) klientiem piedāvā atpūsties naktsklubā, kur rīko visdažādākos pasākumus. Jau par tradīciju ir kļuvušas tematiskās ballītes, kas notiek katru gadu - “Mafia”, “Playboy”, “Sweet Popcorn”, “Halloween” stilā. Šeit regulāri notiek dzīvās mūzikas vakari - klubā ir uzstājušās populāras latviešu grupas un mūziķi, piemēram, “Dzelzs vilks”, “Credo”, “Tranzīts”, “Forte”, “Galaktika”, “Hameleoni”, Yana Kay, Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Nikolajs Puzikovs, Samanta Tīna, Rassell &Sabīne Berezina u.c., kā arī pasaulslavenās grupas ”Boney M” soliste.

 

Šīs nedēļas nogalē, 6.jūnijā paredzēta TOP radio ballīte un Striptīza šovs, nākamnedēļ, 12.jūnijā - humora apvienības “Olas” uzstāšanās, bet 13.jūnijā grupas „100.debija” koncerts un pirms Līgo svētkiem - 20.jūnijā grupas “A-Europa” koncerts. Uzņēmējs ir padomājis arī par pusaudžiem un jauniešiem un piektdienu vakaros katru otro nedēļu no pulksten 19.00-23.00 notiek jauniešu atpūtas vakari - “Teenager Party”.

 

Ja nakts pasākumu un koncertu laikā ir vēlme baudīt divvientulību vai netraucēti pavadīt laiku savu draugu kompānijā, viesnīca piedāvā iznomāt VIP telpas -1.zāle (ietilpība līdz 10 cilvēkiem), kas izveidota senlaicīgā stilā ar skaisti rotātām kokgriezuma mēbelēm, no telpas logiem paveras skaists skats uz Daugavu. 2.zāle (ietilpība līdz 30 cilvēkiem) – veidota stilā ar īpaši šai telpai izgatavotiem ādas dīvāniem un gaismas efektiem.

 

Nakts pasākumu laikā šeit piedāvā īpašu atrakciju - “Laimes Rats” - griežot “Laimes ratu” var laimēt interesantas balvas - bezmaksas kokteiļus, ieejas biļetes nakts klubā vai atlaides viesnīcas, saunas apmeklējumam u.c. balvas.

 

Jolands Dišlers piebilst, ka šobrīd klientiem tiek piedāvāti pakalpojumi abās viesnīcas ēkās - ir pieejami gan LUX klases, gan ekonomiskā tipa numuriņi. Īpaša šī brīža akcija, ko uzņēmējs aicina izbaudīt piektdienās un sestdienās, ir “Romantiska atpūta diviem”, kas sevī iekļauj divvietīgu numuriņu, augļu plati un pudeli dzirkstošā vīna. Tāpat arī tiek piedāvāts relaksēties saunā, no kuras paveras skaists skats uz Daugavu.

 

Katru dienu “Luiizē” ir atvērts restorāns, kas apmeklētājus patīkami pārsteidz ne tikai ar klasisku ēdienkarti, bet arī piedāvā baudīt ko patiesi eksotisku - ķengura, haizivs, krokodila u.c. delikateses.

 

Savukārt lielākiem notikumiem šeit piedāvā iznomāt banketu zāli, kur ir iespējams rīkot pasākumus jebkurai dzīves situācijai. Katram klientam tiek izstrādāts speciāls banketa piedāvājums, atkarībā no viņa vēlmēm un finansiālajām iespējām. Svētdienās konferenču zāles telpās notiek veģetārās virtuves kursi, uz kuriem tiek aicināti visi interesenti. Šobrīd esam izveidojuši jaunu atlaižu sistēmu restorānam, reizē veidojot bibliotēku apmeklētājiem un viesnīcas klientiem – atnesot grāmatu var saņemt 10 - 30 procentu atlaidi restorānā “Luiize” jebkuram ēdienam!

 

Par visām akcijām, koncertu norises laikiem un cenām, varat uzzināt mājaslapā www.luiize.lv, kā arī interesējoties personīgi klubā “Luiize”, Brīvības ielā 190, Jēkabpilī, vai zvanot pa tālruni 27705777.

Komentāri (0-2/2)

  • Roberts
    02.07.2018 18:32
    [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Bl5OsRJ6Z1o[/youtube]
  • Roberts
    02.07.2018 18:32
    Atradu info mazliet vairāk par banketiem un to rīkošanas iespējām...
    [wiki]http://viesistaba.lv/kas-ir-bankets[/wiki]

Atstājiet komentāru