2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Aizdevums īstajā mirklī!

Aizdevums īstajā mirklī!

Mūsdienās iekrājumus veidot ir pagrūti, ta

u sen lolotai iecerei ir vajadzīgs atspēriens. Tad atliek mierīgi apsēsties, lai parēķinātu, cik tiešām vajadzīgs. Īstajā mirklī paņemtais aizdevums palīdzēs idejai piepildīties. Pietiks līdzekļi sava mazā mājsaimniecības biznesa uzsākšanai, kā arī augstskolas gada maksai! Ja nepieciešams aizdevums, ieskaties viasms.lv!

Aizdevums bez liekas birokrātijas

Aizdevums internetā noformējams ātri un bez liekas birokrātijas – bez izziņām no bankas, darba devēja, bez ieķīlātas mašīnas vai laulātā drauga galvojuma. Tomēr pieprasot lielāku naudas summu, tiks izvērtēta aizņēmēja kredītspēja, par pamatu ņemot VSAA, kreditēšanas uzņēmumu apkopoto informāciju.

Interneta aizdevums ir ar divām iespējām: vispopulārākā ir ātrais sms kredīts, ko var saņemt uz termiņu līdz 30 dienām. Sms kredīta maksimālā summa ierasti nepārsniedz 500 EUR, un pirmais kredīts tiek izsniegts bez komisijas maksas.

Kad līdz algai palikusi tikai nedēļa un saproti, ka vajadzīgs aizdevums, pirmo reizi aizņemoties no viasms.lv būs iespējams saņemt 250 EUR bez komisijas procentiem. Tas nozīmē, pēc mēneša atdod tik, cik biji aizņēmies. Ja plānots lielāks pirkums, tad naudas kredītā visasms.lv piedāvā summu līdz pat 1500 EUR ar atmaksas termiņu 12 mēneši.

Piemēram, aizņemoties 500 EUR uz 12 mēnešiem, ikmēneša maksa sastādīs 68,08 EUR. Lai atmaksāšana būtu vieglāka, viasms.lv aizdevuma kopējo summu iespējams sadalīt vienādos maksājumos laika periodā no 3 līdz pat 12 mēnešiem.

Pirms aizdevuma noformēšanas aizņēmējam aizdevēja mājaslapā būs iespēja izlasīt:

  • Līgumsaistības;

  • Aizdevuma nosacījums;

  • Iepazīties ar gada procentu likmi;

  • Izvērtēt dažādas mēneša maksājuma iespējas.

Kā arī konsultāciju sniegs viasms.lv kredītspeciālisti, kas darba dienās strādā no 8 rītā līdz 22 vakarā, bet nedēļas nogalēs no 10 rītā līdz 20 vakarā.

Kad kredīts tiks ieskaitīts, to būs iespējams pārvaldīt, ielogojoties savā profilā viasms.lv mājaslapā. Tur vienkopus būs līgums, aktuālā maksājuma rēķins. Ja nepieciešams, maksājuma termiņu var par mēnesi pagarināt.

Aizdevums tikai 15 minūtēs

Lai saņemtu vajadzīgo naudas summu, nepieciešams reģistrēties. Uz kalkulatora atzīmējot naudas summu un atmaksas termiņu, spiežot saņemt naudu. Tad būs jāievada savi personas dati. Lai reģistrētu bankas kontu, uz aizdevēja naudas kontu jāpārskaita 0,01 cents. Kad kredītspeciālisti būs izvērtējuši pieprasījumu un aizņēmēja kredītvēsturi, tiks izsūtīta informatīva īsziņa vai e-pasts, ka kredīts ir piešķirts.

Ja aizņēmēja kredītvēsture ir pozitīva, kredīts uz norādīto bankas kontu tiks pārskaitīts jau pēc 15 minūtēm. Kavēti kredītmaksājumi, tā arī neizpildītas līgumsaistības būs pamats kredīta atteikumam. Ja ienākumi ir pārāk mazi, kredītu visdrīzāk nepiešķirs.

Jautājumos palīdzēs kredītspeciālists

Protams, pirms aizdevums noformēts, vispirms apdomīgi jānovērtē sava maksātspēja. Kavēti maksājumi var novest pie parādsaistībām, kas apgrūtinās ikdienu, bet vēlāk traucēs veikt cita veida pirkšanas – pārdošanas darījumus. Tas var būt viens maksājums, kas sen jau ir atmaksāts, bet citreiz vesela kredītsaistību vēsture. Kaut arī parāds būs nomaksāts, parādnieku datubāze tiek uzglabāta vēl piecus līdz pat desmit gadus. Tāpēc finansiālu problēmu gadījumos nekavējoties jāgriežas pie aizdevēja kredītspeciālista. Viasms.lv var sakontaktēt, zvanot 67 212 412 vai e-pastu: info@viasms.lv.

Aizdevums internetā ir mūsdienīgs veids, kā uzlabot savu ikdienu, piepildīt sen lolotu ieceri, tikt galā ar veselības problēmām un atmaksāt mācību maksu. Ja nepieciešams aizdevums, aizņemies atbildīgi, plāno savus izdevumus attiecībā pret ienākumiem. Ja vajadzīgs aizdevums, izvēlies viasms.lv!

 

 

Atstājiet komentāru