2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

“Figura Line” - harmoniska vieta, kur iegūt veselību un skaistumu

“Figura Line” - harmoniska vieta, kur iegūt veselību un skaistumu

Jēkabpilī jūlija vidū durvis vērusi studija “Figura Line” kas ir jaunums pilsētā, bet jau pārbaudīts zīmols Latvijā. Tā atrodas Brīvības ielā 111 pie apļa, kur valda dzīva satiksme un steiga, taču atverot studijas durvis nonākam pavisam citā pasaulē, kur mājo miers un harmonija. Šeit klientus sagaida studijas īpašniece Anete Kalniņa un administratore Olga.

Anete jēkabpiliete ir tikai neilgu laiku un dzīvi mūsu pilsētā izvēlējusies apzināti, lai aizbēgtu no galvaspilsētas burzmas. Ierodoties šeit viņa līdzi atvedusi arī “Figura Line” biznesu, kura pamatā ir ķermeņa formu uzlabošana un veselības stiprināšana ar limfas stimulācijas metodi. Pirms pievērsties šai uzņēmējdarbībai, Anete ir bijusi “Figura Line” studijas kliente Rīgā un kā pati teic “iemīlējusies šajā pakalpojumā”. Līdz ar to biznesu pārzina, sākot no klienta līdz vadītājas pozīcijām.

Tāpēc par “Figura Line” piedāvājumu viņa stāsta ar aizrautību un degsmi un pilnībā pārliecina par piedāvāta pakalpojuma efektivitāti. Limfas stimulācijas metode jau vairākus gadu desmitus ir pazīstama visā pasaulē, savukārt Latvijā – četrus gadus. Limfas stimulācijas aparāts ir unikāls izgudrojums, kas sākotnēji tika radīts kā ierīce limfas plūsmas aktivizēšanai tieši medicīniskos nolūkos. Tagad metode rūpējas gan par veselību, gan skaistumu. Limfas stimulācijas aparāti jeb ruļļi ir ražoti Latvijā. Sākotnēji “Figura Line” studijās izmantoja no ārzemēm ievestos, taču to kvalitāte un līdz ar to arī efektivitāte nebijusi pietiekama. Latvijā ražotie ruļļi ir daudz kvalitatīvāki.

“Figura Line” piedāvā atgūt slaidu līniju ikvienam, nemainot savu ēdienkarti. Taču, ja klients, nosakot savus personiskos mērķus, apņemas mainīt arī ēdienkarti, izvēloties veselīgu pārtiku, rezultāts ir daudz efektīvāks. Katrs klients, kas ierodas “Figura Line” aizpilda anketu, kurā noskaidro gan klienta problēmas, gan vēlmes un mērķus attiecībā uz sava auguma proporcijām. Tāpat arī anketā tiek atzīmēts vispārējais veselības stāvoklis, jo ne visos gadījumos var izmantot limfas stimulācijas metodi.

Šeit katram klientam izveido individuālo svara un ķermeņa apkārtmēra samazināšanas programmu, lai panāktu viņam vajadzīgo efektu. Limfas stimulācijas masāžai ir liela pievienotā vērtība, jo tās laikā zūd ne tikai liekie kilogrami un apkārtmēra centimetri, bet arī tiek trenēti muskuļi un uzlabojas veselība kopumā, savukārt āda atgūst jaunavīgu elastību. “Figura Line” piedāvā tievēt ar baudu, turklāt šai metodei nav tā sauktā jo-jo efekta, kad liekais svars ātri atgriežas. Limfas stimulācijas metodei ir ilgtermiņa iedarbība.

Anete uzsver, ka masāžas laikā tiek iztērētas līdz pat 500 kalorijas. Efektu nodrošina arī ieslēgtais infrasarkanās gaismas indikators, kas masāžas efektivitāti pastiprina līdz 70 procentiem. Izejot limfas masāžas procedūru, klientiem obligāti ir jādzer daudz ūdens, ne mazāk kā 1,5 litri dienā. Puslitrs jāizdzer pirms procedūras un vēl tikpat tās laikā. Diemžēl mūsdienās daudzi ir aizmirsuši regulāri dzert ūdeni, tā nodarot pāri savam organismam. Piemēram, viena izdzerta kafijas krūze ir mīnus divas ūdens glāzes organismam un, ja dienas laikā cilvēks izdzer vairākas kafijas krūzes un nedzer ūdeni, organisms cieš slāpes.

Šogad Rīgā veiktais pētījums liecina, ka pēc 12 kursu programmas studijā “Figura Line” vidukļa apkārtmērs samazinās vidēji par 3,9 cm, gurnu apkārtmērs par 3,6 cm, augšstilbu apkārtmērs par 3 cm un roku augšdaļas apkārtmērs par 2cm. Limfas stimulācijas masāža, samazinot svaru un liekos centimetrus, nodrošina organisma dabisko attīrīšanos un nostiprina imunitāti.

“Figura Line” studiju tīkls savus pakalpojumus piedāvā 20 Latvijas pilsētās, kā arī Igaunijā un Ukrainā un turpina attīstīties. Jēkabpilī “Figura Line” studija darbojas pirmo mēnesi. Anete sola, ka nākotnē iecerēts rīkot arī dažādus seminārus un klientu vakarus.

"Figura Line" darba laiks: P.-Pk. 10.00 - 20.00, S. 10.00 - 14.00. Nodarbības notiek pēc iepriekšēja pieraksta! T.: 25662989. Brīvības iela 111, Jēkabpils. Vairāk info: www.figura-line.lv jekabpils@figura-line.lv

 

Informāciju sagatavoja:

Sandra Mikanovska

Komentāri (0-1/1)

  • resnā
    02.07.2018 18:25
    Pārskatiet cenas!!!

Atstājiet komentāru