2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kredīts bez ķīlas – drošs atbalsts negaidītās situācijās!

Kredīts bez ķīlas – drošs atbalsts negaidītās situācijās!

Budžeta rūpīga plānošana un izdevumu samērošana ar ienākumiem sniedz stabilitāti un palīdz tikt galā ar ikdienas tēriņiem. Tomēr neviens nav pasargāts no pārsteigumiem, turklāt ne vienmēr tie ir pozitīvi. Nereti pārsteigumi ir saistīti ar neplānotiem, taču nenovēršamiem izdevumiem, piemēram, automašīnas remontu vai dārgākiem komunālajiem pakalpojumiem. Ja maksājumi pārsniedz Tavu plānoto budžetu, bet līdz nākamajai algai vēl jāgaida, tad viens no piemērotākajiem risinājumiem ir īstermiņa kredīts bez ķīlas.

Nauda dažu minūšu laikā

Neplānotais maksājums visbiežāk jāveic īsā laikā, tādēļ ir ļoti svarīgi līdzekļus saņemt bez kavēšanās un sarežģītu formalitāšu kārtošanas. Viens no faktoriem, kas būtiski saīsina aizdevuma noformēšanas laiku, ir iespēja to saņemt bez ķīlas. Salīdzinājumā ar banku vai citu aizdevēju piedāvājumu, īstermiņa kredīts nodrošina šādas priekšrocības:

  • Ātra un ērta pieteikšanās;

  • Netiek pieprasīta ķīla, galvojums vai citas garantijas;

  • Nav nepieciešama izziņa no darba vietas;

  • Līdzekļi pieejami dažu minūšu laikā pēc pieteikuma apstiprināšanas.

Kredīts bez ķīlas pieejams īsā laikā, jo pieteikšanās aizdevumam ir ļoti vienkārša. Lai saņemtu aizdevumu, Tev jārīkojas šādi:

  • Jāreģistrējas aizdevēja mājas lapā un jāizvēlas kredīta summa un atdošanas termiņš;

  • Jāpārskaita aizdevējam reģistrācijas maksa, kas parasti ir 0,01 eiro;

  • Jāsagaida pieteikuma apstiprinājums, pēc kura dažu minūšu laikā nauda būs Tavā kontā.

Kredīts bez ķīlas līdz 425 eiro

Latvijā vadošais īstermiņa aizdevējs SMScredit.lv piedāvā aizņemties no pieciem līdz 425 eiro. Pirmajā aizņemšanās reizē Tev pieejams līdz 300 eiro liels kredīts, taču to vari saņemt bez komisijas un procentu maksas. Tas nozīmē, ka jāatdod tikpat liela summa, cik esi aizņēmies. SMScredit.lv īstermiņa ātrais kredīts tiek izsniegts uz laiku no vienas līdz 30 dienām.

Nozīmīga SMScredit.lv priekšrocība – tas pieejams ne vien internetā vai ar tālruņa palīdzību, bet arī citur, piemēram, aizdevumam var pieteikties arī Narvesen veikalos, bet pēc tam to saņemt savā bankas kontā.

Ērts aizdevums ikviena vajadzībām

SMScredit.lv aizdevumu vari saņemt, ja:

  • Esi 20 līdz 75 gadus vecs Latvijas iedzīvotājs;

  • Tev nav kavētu kredīta maksājumu;

  • Tev ir bankas konts, mobilais tālrunis un e-pasta adrese.

Tā kā īstermiņa ātrie aizdevumi ir viegli pieejami, aizņemies atbildīgi! Pirms pieteikšanās kredītam vēlreiz pārdomā tā nepieciešamību un savas iespējas aizdevumu atmaksāt laikā. Apmeklē SMScredit.lv mājas lapu un iepazīsties ar kredīta saņemšanas un atdošanas nosacījumiem!

Atstājiet komentāru