2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Kredīts - iespēja iegūt papildu finanses 10 minūšu laikā

Kredīts - iespēja iegūt papildu finanses 10 minūšu laikā

Ikdienas ritējumā var gadīties situācijas, kad pēkšņi nepieciešamas papildu finanses. Ne vienmēr vajag vērsties pie draugiem vai ģimenes - ātrais kredīts ir iespēja tikt galā pašam, ja Tev ir atbilstoši ienākumi un iespējas kredītu atmaksāt laikā.

Ātrais kredīts nav vienkārši papildu nauda - tas jāatmaksā no nākamajiem ienākumiem

Ātrais kredīts ir neliels aizņēmums uz īsu termiņu gadījumiem, kad izdevumi radušies pēkšņi un ir jāapmaksā steidzami. Šādas situācijas var būt gan veselības problēmas vai steidzami komunālo rēķinu maksājumi, gan kāds izdevīgs piedāvājums, kas jāizmanto uzreiz. Lai kāds būtu iemesls, Tev jābūt pārliecinātam par saviem ienākumiem un iespējām kredītu atmaksāt laikā, nesabojājot kredītvēsturi un neradot liekas parādsaistības. Tieši kredītvēsture ir viens no galvenajiem faktoriem, ko aizdevēji pārbauda, kad tiek pieņemts lēmums par aizdevuma piešķiršanu.

Pirms pieteikšanās, izlasi līguma noteikumus un izvērtē savas iespējas tos pildīt

Nebanku aizdevējs VIA SMS piedāvājumā esošais ātrais kredīts ir ar salīdzinoši ērtiem un izdevīgiem nosacījumiem. Rūpējoties par saviem klientiem, VIA SMS piedāvā vairākas priekšrocības:

  • Ātrais kredīts ir pieejams bez galvotāja vai ķīlas, tāpat nav vajadzīga arī izziņa no darba vietas - aizdevējs balstās uz informāciju par ienākumu apjomu un regularitāti;

  • Pirmoreiz aizņemoties, kredīts pie VIA SMS ir ar 100% atlaidi komisijas maksai;

  • Ja maksājumu laikā saproti, ka kredītu nepaspēsi atmaksāt līdz termiņa beigām, to vari pagarināt par vēl septiņām, 14 vai 30 dienām;

Jāatceras, ka, lai pieteiktos kredītam, Tev jābūt 20 līdz 70 gadus vecam Latvijas Republikas pilsonim ar pastāvīgiem un atbilstošiem ienākumiem, kā arī labu kredītvēsturi.

Aizdevumu iespējams iegūt pat 15 minūšu laikā

Lai nosūtītu pieteikumu Tev būs nepieciešama ierīce ar interneta pieslēgumu, pase vai eID karte un mobilais telefons:

  • Dodies uz VIA SMS mājaslapu viasms.lv un pārlasi visus nosacījumus;

  • Lapas kalkulatorā izvēlies aizdevuma summu un termiņu, spied ‘’Saņemt aizdevumu’’;

  • Ievadi prasīto informāciju un mobilajā telefonā saņem aktivizācijas kodu, ko ievadīt VIA SMS mājaslapā;

  • Pārskaiti aizdevējam vienu eiro centu, kas piesaista Tavu bankas kontu Tavam profilam un gaidi ziņu par kredīta apstiprināšanu.

Pārdomāts ātrais kredīts ir salīdzinoši ērta iespēja, kā mazliet atvieglot neplānoto izdevumu radīto spiedienu. Izlasi noteikumus VIA SMS mājaslapā viasms.lv un pārdomā savas iespējas atmaksāt!

 

Komentāri (0-1/1)

  • Fredis
    02.07.2018 18:33
    Ir mēģināts Via sms, bet tagad ja vajag ņemu no https://www.ferratum.lv/lv/kreditlimits

Atstājiet komentāru