2024.gada 23. aprīlis

Georgs, Jurģis, Juris

Līvānieši iesaka apbedīšanas biroju “Brūklenājs” (atsauksmes  foto)

Līvānieši iesaka apbedīšanas biroju “Brūklenājs” (atsauksmes foto)

Līvānos, Rīgas ielā 106a jau trīs mēnešus veiksmīgi strādā apbedīšanas birojs “Brūklenājs” no Jēkabpils. Šajā laikā birojs Līvanos saņēma daudz labu atsauksmes no klientim par padarīto darbu.

 - “Liels paldies par atsaucību un brīnīšķīgi paveiktu darbu!” Anna Kūka

 - “Благодарю ливанскую фирму за качественную, быструю работу! Хотелось чтоб эта фирма и дальше существовала в нашем городе.” Вера Бутлере

 - “Izsaku pateicību SIA “Brūklenājs” darbiniekiem par ļoti labi padarīto darbu kapu kopiņu iekārtošanā. Iesaku arī citiem!” Ar cieņu, I. Bogdanova Līvānos

Apbedīšanas birojs Brūklenājs dibināts 1995. gadā Jēkabpilī un bija pirmais uzņēmums pilsētā šajā nozarē. Kopš tā laika apbedīšanas birojs ir audzis un attīstījies. Šobrīd uzņēmums piedāvā ne tikai apbedīšanas pakalpojumus, bet arī visu nepieciešamo kapu labiekārtošanai – izgatavo pieminekļus no zviedru, Karēlijas un Somijas akmens, uzstāda kapu virsiņas, kapu apmales, soliņus, kapu nožogojumus, svečturus, vāzes un veic arī kapu vietu uzturēšanu.

Apbedīšanas biroja “Brūklenājs” klientu loks ir plašs. Uzņēmuma pakalpojumus izmanto gan vietējie iedzīvotāji, gan klienti no apkārtējiem novadiem un pilsētām, kā arī no citām Latvijas vietām. Lai arī uzņēmuma pastāvēšanas gados konkurence ir augusi un apbedīšanas pakalpojumus sniedz daudzas firmas, “Brūklenājs”, pateicoties darba kvalitātei un draudzīgajām cenām, ir ne tikai saglabājis savus patstāvīgos klientus, bet arī izveidojis jaunu un plašu klientu loku.

Apbedīšanas birojs nepieciešamības gadījumā izbrauc pie klientiem uz mājām jebkurā diennakts laikā, nogādā mirušo uz morgu. Tāpat arī bēru dienā mirušo nogādā izvadīšanas vietā un uz kapsētu vai krematoriju, nodrošina mirušā pilnīgu sagatavošanu apbedīšanai. Nepieciešamības gadījumā noformē visus dokumentus un organizē sēru ceremonijas norisi.

Apbedīšanas birojā “Brūklenājs” Līvānos plašā izvēlē ir pieejami zārki, pārklāji tautiskās segas, krusti, sveces, apģērbs nelaiķim, savanas. Iespējams pasūtīt ziedus, sēru pušķus, strausus, vainagus, lentas un uzrakstus uz lentām.

Šeit klienti var saņemt pilna apjoma apbedīšanas pakalpojumus, sākot no pirmā brīža, kad uz morgu jāaizved nelaiķis līdz pat kapu labiekārtošanai un apzaļumošanai. Uzņēmuma “Brūklenājs” Līvānu filiālē bērinieki var pasūtīt arī ziedus, ziedu pušķus, vainagus, sēru lentas, uzrakstus uz lentām un bēru dienā uzņēmums visu pasūtījumu kopā ar nelaiķi nogādā izvadīšanas vietā. Līdz ar to bēriniekiem nav jāuztraucas, kur pasūtīt ziedus, kad tos paņemt un kā nogādāt līdz izvadīšanas vietai. “Brūklenājs” piedāvā arī informāciju nesaistītu ar saviem tiešajiem pakalpojumiem, bet ļoti svarīgu bēriniekiem, piemēram, visu apkārtnē esošo izvadītāju un baznīcu mācītāju, kā arī kapu muzikantu tālruņus, lai tuvinieki varētu ātri un ērti sarunāt izvadīšanu. “Brūklenājs” darbinieki ir izgājuši speciālus kursus par kapu kultūru Latvijā, lai bēru ceremonija noritētu atbilstoši visām prasībām.

Daudz pozotīvu atsauksmju no klientiem saņemts arī par kapu labiekārtošanu.

Uzņēmums piedāvā kapu apmaļu, pieminekļu, kapu virsiņu uzstādīšanu. Ar pieminekļu noformēšanu nodarbojas mākslinieks, var pasūtīt gan portretu, gan jebkādu zīmējumu. Noformēšana ir roku darbs.

Pasūtot kapu pieminekļus, apmales, sētiņas un citus ar kapu labiekārtošanu saistītus aksesuārus, ir iespējama saziņa ar uzņēmu elektroniski, lai klientiem nav vairākas reizes jābrauc un uz vietas jāvienojas par nepieciešamo. Uzņēmumā iespējams nopirkt jau gatavu produkciju kapu labiekārtošanai, taču, ja nekas no tā neieinteresē, tad var veikt individuālu pasūtījumu. Ja ir vēlme redzēt, ka iecerētais izskatīsies dabā, uzņēmuma meistari izgatavo skici un, saņemot apstiprinājumu no klienta, to kaļ akmenī.

“Brūklenājs” klienti par saņemtajiem pakalpojumiem var norēķināties gan skaidrā naudā, gan ar pārskaitījumu, gan arī pa daļām, vienojoties ar uzņēmumu par atmaksas grafiku.

Uzņēmums “Brūklenājs” savā jomā ir ne vien viens no pieredzes bagātākajiem un profesionālākajiem, bet arī cenu ziņā klientiem draudzīgākais apbedīšanas birojs, kas sniedz pilna servisa pakalpojumus.

Apbedīšanas biroji atrodas:

 - Līvanos, Rīgas ielā 106a
 - Jēkabpilī, Brīvības ielā 283

Tālr.: 29478472 (pieejams visu diennakti), e-pasts: apb.bruklenajs@inbox.lv

Darba laiks: P-Pk. 9:00 – 16:00
S. 9:00 – 14:00
Sv. slēgts

Pasūtot pieminekli, teksta iestrāde vienai personai bez maksas! Pasūtījumiem virs 500 € - atlaide 10%.

Komentāri (0-2/2)

  • Laura
    28.04.2023 01:29
    Šobrīd universitātes kursa darba ietvaros veicu pētījumu par šo nozari. Droši variet anonīmi dalīties ar savu pieredzi: ej.uz/apbedisana - man Jūsu viedoklis patiešām noderētu!

    Paldies jau iepriekš un jauku dienu!

  • guntis
    02.07.2018 18:33
    draugos tikai miroņus reklamēt , ideāli !

Atstājiet komentāru