2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

6 veidi kā nopelnīt naudu par kuriem tu nebūsi iedomājies

6 veidi kā nopelnīt naudu par kuriem tu nebūsi iedomājies

Iegādāties jaunu telefonu, kleitu vai doties kārotajā ceļojumā uz kādu no pasaules valstīm - tam visam ir nepieciešama nauda. Ne vienmēr mums pietiek ar to naudu, ko saņemam kā algu savā darba vietā, tāpēc nepieciešams meklēt alternatīvus finanšu ieguves avotus. Brīžos, kad steidzami nepieciešama nauda, ir vairāki varianti - aizņemties no draugiem vai ģimenes, kredīti internetā vai pašiem iekrāt nepieciešamo naudas summu. Iespējams, ka tu nemaz nenojaut, ka ir vēl vairāki citi radoši veidi kā iegūt nepieciešamo naudas summu. Cred24 ir apkopojis radošākos peļnas veidus situācijās, kad steidzami nepieciešama nauda!

Pelni naudu pārdodot ogas, kleitas un tehniku

Tev noteikti skapī ir dažādas drēbes, kuras vairs neder vai vienkārši ir apnikušas. Tas pats attiecas uz dažādām citām precēm. Iespējams, ka vēlies iegādāties jauno iPhone mobilo telefonu, bet tev skapī stāv dažādi vecie mobilie telefoni. Laiks tos pārdot un iegūto naudu izmanot, lai iegādātos jaunu mobilo telefonu.

Latvijā ir pieejamas vairākas Facebook domubiedru grupas, kurās iespējams ievietot dažādas preces un saņemt par to naudu.

Pelni ar savām zināšanām

Ikvienam no mums piemīt kāds talants. Kāds pārzina labi vācu valodu vai angļu valodu, vēl kāds ir lielisks matemātiķis. Arī ar zināšanām ir iespējams nopelnīt. Tev nav jāstrādā universitātē, lai pelnītu naudu ar savām matemātikas zināšanām. Bieži vien cilvēki meklē privātskolotājus saviem bērniem. Tā ir lieliska iespēja, kā nopelnīt papildus naudiņu, darot to, kas patiešām padodas!

Kļūsti par slepeno pircēju

Latvijā ir vairāki uzņēmumi, kuri regulāri meklē slepenos pircējus dažādu vizīšu veikšanai gan veikalos, gan uzņēmumos. Slepenajiem vērtētājiem ir unikāla iespēja gan novērtēt darbinieku darbu, gan izbraukt ar jaunākajām automašīnām, gan vakariņot restorānos, lai novērtētu apkalpošanas līmeni konkrētajā vietā. Samaksa par vienu vizīti svārstās no 5 līdz 25 eiro. Tādā veidā tu ne tikai saņemsi papildus naudas līdzekļus, bet arī uzlabosi apkalpošanas kvalitāti daudzās Latvijas vietās!

Sniedz cilvēkiem mājvietu

Noteikti esi dzirdējis par tādu interneta vietni kā Airbnb. Iedomājies situāciju: Tu dodies ceļojumā uz Franciju, biļetes izmaksā pāris simtus, nepieciešama nauda, lai iegādātos pārtiku un suvenīrus, kā arī nepieciešams atrast vietu, kur pārnakšņot. Bieži vien cilvēkiem pirmā doma ir - jāpaliek pa nakti viesnīcā. Airbnb ir alternatīva viesnīcai par daudz zemākām izmaksām. Arī tev ir iespējams reģistrēties šajā mājaslapā un piedāvāt cilvēkiem palikt pie tevis pa nakti. Piemēram, ja viesnīcā nepieciešams par vienu nakti maksāt 50 eiro, tu vari piedāvāt cilvēkiem palikt pa nakti pie tevis par 20 eiro - tūristi noteikti izmantos šo iespēju!

Izved pastaigā dzīvniekus vai bērnus

Ļoti daudzi cilvēki bieži meklē kādu, kas varētu pieskatīt viņu mājdzīvniekus, kamēr viņi atrodas ārzemēs. Daudzi vecāki meklē auklīti, kas varētu dažas stundas nedēļā pieskatīt viņu atvasītes. Esi radošs - vari ievietot interesantu sludinājumu, ka piedāvā šādus pakalpojumus. Internets mūsdienās ir spēcīgs instruments, lai varētu atrast papildus naudas līdzekļus - galvenais ir izdoma.

Pelni ar Twiter

Ja tev ir pietiekami liels sekotāju skaits sociālajā tīklā “Twitter”, tev paveras lieliskas peļņas iespējas. Peļņas apmērs ir atkarīgs no tā, cik daudz sekotāju ir kontam, kā arī cik vecs ir tavs tviterkonts. Ir vairākas vietnes, piemēram, “SponsoredTweets” vai “PaidPerTweet”, kurās vari reģistrēties un uzņēmumi tevi uzrunās, lai vienotos par to, ka savā kontā reklamē viņu produktu vai pakalpojumu.

Komentāri (0-10/10)

  • mārtins
    05.04.2023 11:05
    Āri tavs komentārs vispār nevienm neintresē tu auna galva .Paldies
  • Āris
    05.04.2023 11:04
    galīgākā bezjēdzīgi šitais viss pasākums . paldies
  • Gundars
    09.06.2022 22:46
    Vēlos iegūt pieredzēti šo visu darot, varbūt varat piedāvāt kaut ko?
  • Marčello
    02.07.2018 18:36
    Šis strādā http://eczc.videofem.win/320517/
  • Anonīms
    02.07.2018 18:36
    Es mēģinu šajā portālā pelnīt naudu. Pagaidām viss strādā,ir jāskatās gan īsāki gan garāki video,lai nopelnītu. Tur tu pelni ru ļus,kurus var pārskaitīt un bankas kontu.
    http://xiaj.videotac.win/311685/
  • Andris Kristaps
    02.07.2018 18:36
    Velos pelnit naudu tapat ka jūs lai dabūtu lietas
  • bez ieguldijumiem
    02.07.2018 18:36
    un rkmoney.club nemaksa. nevaresi iznemt naudu ara. prasis vel lai samaksa par to la dabutu naudu un beigas neko nedabus un tikai samaksasi viniem
  • http://rkmoney.club/
    02.07.2018 18:36
    Seit ir iespeja
  • arnita
    02.07.2018 18:35
    nav citu veidu kā nopelnīt?

    piemeram 10gadigam bērnam?

    mani berni vēlas pelnīt daudz jau šajā vecumā!
  • Arturs
    02.07.2018 18:35
    Velos pelnit naudu tapat ka juss..

Atstājiet komentāru