2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

“Figura line” uzņem dalībnieces jaunam projektam: „60 dienu izaicinājums” (FOTO)

“Figura line” uzņem dalībnieces jaunam projektam: „60 dienu izaicinājums” (FOTO)

Jau nepilnus divus gadus Jēkabpilī darbojas “Figura line” studija, kuras pamatnodarbošanās ir limfas stimulācijas procedūras. Šīs nodarbības sevī apvieno visas priekšrocības, ko sniedz limfātiskās sistēmas stimulācija, kā arī tievēšanu ar patīkamas masāžas palīdzību.

Limfātiskā sistēma ir viena no vissvarīgākajām un sarežģītākajām cilvēka organisma sistēmām, jo pēc būtības šī sistēma atbild par organisma attīrīšanu. Gadījumos, kad limfa cilvēka organismā cirkulē palēnināti, parādās dažādi par to liecinoši simptomi, piemēram, enerģijas trūkums, neizskaidrojams nogurums, miega traucējumi. Ja limfas cirkulācija ir traucēta, mūsu organisma audi netiek pietiekoši bagātināti ar šķidrumu, kas izraisa ādas stāvokļa pasliktināšanos – parādās maisiņi zem acīm, mazās grumbiņas, pumpas un citi ādas virsmas nelīdzenumi, kā arī katras sievietes bieds – celulīts.

Masāžas laikā limfas plūsmas ātrums desmitkāršojas, un masāža refleksīvi iedarbojas uz visu limfas sistēmu, uzlabo tās tonusu, mazina limfas sastāvēšanos audos, audu pietūkumu un uzlabo vielmaiņu. Pēc masāžas uzlabojas gāzu, minerālsāļu izdalīšanās no organisma, klientes atzīmē arī enerģijas pieplūdumu, mierīgāku un labāku miegu, kā arī darba efektivitātes pieaugumu.Taču tas nav viss, ko spēj limfas stimulācijas masāža! Novērots, ka limfas stimulācijas labums slēpjas tajā, ka tā var palīdzēt nomest lieko svaru un samazināt apkārtmēru. Masāžas laikā tiek iedarbināti ārējie muskuļi. Notiek darbs ar ādas virsmu, līdz ar ko iegūstam tonizētus muskuļus, slaidāku augumu, tvirtāku un stingrāku ādu, kā arī mazāk izteiktu tūsku un celulītu. Šīs nodarbības ir iecienītas ne tikai tāpēc, ka uzlabo veselību un pašsajūtu, bet arī tāpēc, ka šis ir ātrs un efektīvs veids, kā atbrīvoties no liekajiem centimetriem.

Ņemot vērā, ka pavasaris tuvojas lieliem soļiem, februāris ir īstais laiks, lai sāktu tam gatavoties, un šajā pavasarī “Figura line” studija sarūpējusi īpašu projektu – „60 dienu izaicinājums”! Projekta mērķis ir uzlabot sieviešu pašsajūtu un palīdzēt atbrīvoties no liekajiem centimetriem un kilogramiem. Šis būs pirmais projekts, kad uzsvars tiks likts tieši uz zaudētajiem kilogramiem, tas nozīmē, ka klientes varēs efektīvi zaudēt svaru, baudot fantastisku limfodrenāžas masāžu!

Projektā aicināta piedalīties ikviena sieviete no 18 gadu vecuma, kurai ir apņemšanās sākt jaunu posmu savā dzīvē un pievērsties veselīgam dzīvesveidam! Nopietnu veselības problēmu gadījumā iesakām konsultēties ar “Figura line” speciālistiem vai ārstu. Dalībnieces nodarbības varēs apmeklēt pēc saviem ieskatiem, protams, jo regulārākas aktivitātes, jo labāki būs rezultāti. Katrai dalībniecei tiks noteikts projekta mērķis, uztura plāns, ja tāds būs nepieciešams, un individuāla programma, pēc kuras vadoties tiks sasniegts izvirzītais rezultāts. Atgādinām, ka “Figura line” klienti zaudē svaru un centimetrus ar prieku, jo nodarbības ir patīkamas un relaksējošas, tāpat arī uztura plāns tiek pielāgots individuāli, un klienti to vērtē ļoti pozitīvi, jo var izbaudīt ēdienu un atklāt jaunas, veselīgas receptes.

Kāpēc 60 dienas? 60 dienas ir laiks, lai klienti ne tikai zaudētu svaru, bet arī būtu motivēti pieturēties pie jauniegūtajiem ieradumiem, kas palīdzēs izskatīties un justies lieliski arī turpmāk. Ir nepieciešama 21 diena, lai kādu darbību padarītu par ieradumu un pēc tam to darītu jau neapzināti...

Lai papildus motivētu dalībniekus novērtēt savus rezultātus, “Figura line” komanda novērtēs katru zaudēto kilogramu ar vienu bezmaksas nodarbību, sasniedzot 60. izaicinājuma dienu!

Dalībnieku uzņemšana jaunajam projektam sākas no 9. februāra un turpināsies līdz 17. martam. Katra dalībnieka pirmā izaicinājuma diena norit individuāli, sākot ar pirmo nodarbību, un tiek noslēgta 60. izaicinājuma dienā.

Lai pieteiktos projektam, zvaniet uz tālruņa numuru 25 66 29 89, informējot, ka vēlaties reģistrēties 60 dienu projektam. Jums tiks ieteikta vēlamā programma – sešu, deviņu vai 12 reižu abonements, lai sasniegtu labāko rezultātu. Projekta dalībniekiem abonementi pieejami par standarta cenu, ka arī darbojas visas sadarbības partneru atlaides, piemēram, ar t/c “Aura” klienta karti februārī īpašs piedāvājums – deviņu reižu abonementam 20% atlaide.

Studija atrodas Akmeņu ielā 9, Jēkabpilī. Visas nodarbības notiek pēc pieraksta, līdz četrām personām vienlaicīgi. Šis piedāvājums ir aktīvs tikai Jēkabpils “Figura line” studijā! Studijā mājo patīkama atmosfēra un profesionāla personāla attieksme, tāpēc tu vienmēr jutīsieties gaidīta!

Izgriez kuponu un nāc uz “Figura line” studiju! Kuponu var atrast
arī 9. februāra laikrakstā "Ceturtdiena".

figura line kupons

Atgādinām, ka tuvojas Valentīndiena! Arī “Figura line” studija 14. un 15. februārī svinēs visu mīlētāju dienu, un nodarbības šajās dienās būs pieejamas par īpaši sirsnīgu cenu, kā arī svētkiem par godu gaidāmi pārsteigumi un bonusi! Mīļie vīrieši, varbūt šis ir lielisks veids, kā iepriecināt savu dāmu ar “Figura line” dāvanu karti? 

Komentāri (0-2/2)

  • Abc
    02.07.2018 18:33
    Gribētos jau pieteikties, bet nepieteikšos Liepiņas dēļ.
  • sieviete
    02.07.2018 18:33
    9.aprīļa ceturtdienā????

Atstājiet komentāru