2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Astoņas dāvanas sievietei Ziemassvētkos, ar kurām nevar nošaut greizi

Astoņas dāvanas sievietei Ziemassvētkos, ar kurām nevar nošaut greizi

Ziemassvētki ir tepat aiz stūra, un ir laiks sākt domāt, kādas dāvanas pasniegt zem eglītes. Dāvanas simbolizē ne tikai rūpes, bet arī iepriecina saņēmēju, rada jaunas emocijas un dažkārt liek pat pasmaidīt ilgi pēc dāvanas saņemšanas. Sarūpēt dāvanu sievietei dažkārt ir grūts un sarežģīts uzdevums, jo šī dzimuma pārstāves bieži vien ļoti labi zina, kas viņām patīk, kas nepatīk, un jo īpaši novērtē interesantas dāvanas, kas pašas par sevi saka- “Par Tevi ir padomāts”.

Ja sievietei, kurai esat ieplānojis sarūpēt dāvanu, jau viss ir, tad ir dažas lietas, par kurām viņa tāpat priecāsies un ar kurām nevar nošaut greizi. Lai atvieglotu pirmssvētku dāvanu meklēšanas drudzi, esam sagatavojuši astoņas dāvanu iespējas, ko Jūs varētu sarūpēt šajos Ziemassvētkos sievietēm.

Skaists jaunā gada plānotājs

Šobrīd piedāvājumu klāsts ar skaistiem un vizuāli pievilcīgiem gada plānotājiem ir milzīgs, tāpēc, ja nolemsi ko šādu dāvināt, tad pavisam noteikti dāvanas saņēmēja būs priecīga.

Dāvanu karte no apakšveļas veikala

Protams, ka konkrētu komplektu kā dāvanu nepirksim, ja vien sieviete nav ļoti tuva un neesam informēti par precīziem izmēriem, tāpēc dāvanu karte skaistai veļai ir labs mājiens ne tikai sapucēties, bet arī sievietei sevi iepriecināt. Mēdz teikt, ka pašpārliecinātība sievietei ir arī tad, ja zem kleitas ir skaista mežģīņu apakšveļa...

Atpūta viesnīcā vai viesu namā

Ja sieviete daudz strādā vai priecājas tikt ārpus mājas, tad atpūta kādā viesnīcā vai viesu namā ārpus pilsētas ar skaistu skatu un bonusā vēl ar SPA, ir izcila dāvana. Viņa noteikti novērtēs!

Instagram albuma bildes

Ja sieviete skaisti veido savu Instagram kontu un dalās ar saviem ikdienas piedzīvojumiem, tad daudzi uzņēmumi šobrīd piedāvā iespēju Instagram bildes pārvērst albumā. Pārvērst mirkļus taustāmā veidā ir ne tikai labs pārsteigums, bet labu un vērtīgu atmiņu komplekts, ko, iespējams, dāvanas saņēmēja nekad nebūs no Jums gaidījusi!

Kafijas aparāts

Ja sieviete ir labas garšas baudītāja un no rītiem vēlas gardu kafiju, tad kvalitatīvs kafijas aparāts varētu viņu darīt laimīgu ik rītu visu nākamo gadu. Ir vērts iepriecināt ar šādu dāvanu, vai ne?!

Smaržas

Ja zināt dāvanas saņēmējas gaumi un mīļākās smaržas, tad ieprieciniet viņu ar tām. Protams, smaržu gaume ir jāzina ļoti labi, citādāk var nošaut greizi- pārliecinieties, ka tās ir viņas mīļāko smaržu sarakstā un noteikti investējiet šajā dāvanā! Sieviete ne tikai priecāsies par šo dāvanu Ziemassvētkos, bet katru dienu, kad iesmaržosies ar dāvināto aromātu!

Abonements

Varbūt dāvanas saņēmējai ir kāds interesants hobijs vai neizsapņots sapnis izmēģināt kādu sporta veidu? Teniss, slēpošana, peldbaseins, sporta klubs, skvošs? Ieprieciniet ar pāris mēnešu vai gada abonementu, tādejādi ļaujot aktīvi darboties un izbaudot laiku tikai sev!

Fotosesija

Jebkura sieviete vēlas skaistas, neaizmirstamas bildes, kuras var ielikt ne tikai sociālajos kontos, bet rāmītī vai albumā. Noorganizē iespēju sievietei sapucēties un tikt sabildētai pie profesionāla fotogrāfa. Radi šo notikumu neaizmirstamu un par piemiņu paliekošu!

Dāvanu sarūpēšana nav viegls pasākums, turklāt tieši pirms Ziemassvētkiem, kad tirdzniecības centros ir liela burzma, mēs iesakām izvēlēties dāvanas, sēžot mājās pie datora- ieskatieties lielajā piedāvājumu klāstā interneta veikalā 220.lv šeit!