2024.gada 8. maijs

Staņislava, Staņislavs, Stefānija

Kvalitatīvas virtuves mēbeles itāļu gaumē– SCAVOLINI

Kvalitatīvas virtuves mēbeles itāļu gaumē– SCAVOLINI

Mūsdienās par mēbeļu piedāvājumu veikalos un internetā nevaram sūdzēties. Var pat teikt, ka dažkārt tas ir pārlieku bagātīgs, un apgrūtina spēju izdarīt pareizo izvēli. Vairums no tirdzniecībā esošajiem modeļiem ir jau gatavā komplektācijā, dizainā un izmērā, un tas nozīmē, ka pircējiem bieži vien nākas pielāgot mājokli mēbelei. Taču daudzi no mums vēlētos, kaut būtu otrādi, proti, mēs varētu pielāgot mēbeles katras telpas specifikai, savām vajadzībām un gaumei. Par laimi, tas ir iespējams, iegādājoties mēbeles pēc pasūtījuma no Virtuves nama “SCAVOLINI”.

Kas ir Virtuves nams “SCAVOLINI”?

Jau vairāk nekā 50 gadus skaistā Itālijas pilsētā Pesaro darbojas mēbeļu uzņēmums SCAVOLINI, kas no nelielas darbnīcas laika gaitā izaudzis par lielu starptautisku ražotni, kuras izgatavotās vannas istabas, viesistabas un virtuves mēbeles iecienījuši pircēji ne tikai Itālijā, bet arī daudzās citās pasaules valstīs. Pateicoties uzkrātajai pieredzei, kvalitatīvajai produkcijai un pievilcīgajam dizainam, SCAVOLINI jau kopš 1984. gada ir vadošais virtuves mēbeļu zīmols Itālijā.

Virtuves nams “SCAVOLINI”, Rīgā, Nīcgales ielā 18A, lepojas ar to, ka darbojas kā šī zīmola oficiālais dīleris Latvijā, nodrošinot klientiem iespēju iegādāties augstas kvalitātes itāļu dizaina mēbeles, tai skaitā:

- Viesistabas mēbeles – pārsteidziet ne tikai sevi, bet arī ciemiņus, iekārtojot mājokli ar daudzpusīgām, funkcionālām un kvalitatīvām moduļu tipa mēbelēm no SCAVOLINI. Piedāvājumā pieejamas dažādas dzīvojamās istabas iekārtas ar TV galdiņu, plauktiem, skapjiem, vitrīnām un citām sastāvdaļām.

- Virtuves iekārtas – klasiska un moderna stila itāļu mēbeles Jūsu virtuvei padarīs ēdienu gatavošanu vienkāršāku un radīs patīkamu atmosfēru telpā, radot vēlmi tajā uzturēties biežāk. SCAVOLINI virtuves pēc pasūtījuma pieejamas dažādās komplektācijās, tāpat varat iegādāties arī: galdus, krēslus, bāra krēslus un virtuves darba virsmas.

- Vannas istabas mēbeles – padariet savu vannas istabu par telpu, kurā vienmēr ir prieks ienākt. SCAVOLINI mēbeļu ražošana notiek, izmantojot augstas kvalitātes apdares materiālus un furnitūru, tādēļ varat būt pārliecināti, ka produkcija kalpos ilgi un saglabās savu izskatu / funkcijas. Papildus tiek piedāvāts arī pilnībā nokomplektēt telpu ar jaunu santehniku, spoguļiem un citiem aksesuāriem.

- Virtuves izlietnes un maisītāji – nozīmīga sastāvdaļa ikvienā telpā. SCAVOLINI sadarbojas ar uzticamiem santehnikas ražotājiem, palīdzot izveidot vienotu un funkcionālu telpas iekārtojumu.

Uzziniet vairāk Virtuvesnams.lv vai nāciet ciemos uz Virtuves namu “SCAVOLINI”!