2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kā izremontēt mājokli bez finanšu ierobežojumiem?

Kā izremontēt mājokli bez finanšu ierobežojumiem?

Jūsu personīgās telpas labiekārtošana – nereti neiespējams mērķis jūsu budžetā. Iekrāt naudu kārotajam remontam mēdz būt samērā sarežģīti, jo inflācija nestāv uz vietas, un ar vakar savākto naudas summu jau rītdien pietiks tikai daļējai būvmateriālu iegādei. Iegādāties būvmateriālus jau iepriekš arī nav izdevīgi, jo vēsmas interjera pasaulē mainās ar katru dienu, un šobrīd iegādātie būvmateriāli jau rītdien jums vairs nebūs nepieciešami. Kā atrast risinājumu šādai situācijai? Atliek izdevīgs variants, kas dāvās jums ne tikai darbu veikšanas ātrumu, bet arī racionālu visa remonta apmaksu (https://ksplatforma.lv/krediti/).

Kādi kredīti ir piemēroti remonta apmaksai?

Kādu kredītu jūs izmantosiet, tas būs atkarīgs no ieplānotajiem remonta apjomiem, bet ļoti bieži fiziskas personas izmanto pat hipotekāro kredītu, ja mājokļa esošais stāvoklis ir pārāk ielaists. Iespējams, kāds varēs iztikt arī ar kosmētisko remontu, kam pietiks ar kredītlimitu uz bankas kartes, tomēr, ja gribat nomainīt visu, ieskaitot mēbeles, tad bez lielām naudas investīcijām neiztikt.

Lieli aizdevumi remontam un hipotekārie kredīti ir pieprasīti, ja runa iet par pārcelšanos uz jaunbūvi, jo tur nav iespējams veikt kosmētisko remontu, jo nereti uz sienām nav pat apmetuma. Plaša mēroga remonta cena šajā gadījumā pietuvosies paša dzīvokļa cenai, bet rezultātā aizņēmējs iegūs interjeru, kas pilnībā atbildīs tā vēlmēm. Un tā, kādi aizdevumu veidi būs piemēroti remontam:

- Hipotekārais kredīts.

- Patēriņa kredīts.

- Kredītkarte ar pietiekamu kredītlimitu.

- Jebkurš aizdevums pret ķīlu.

- Šauri specializēts aizdevums, kas paredzēts speciāli remontam, restaurācijai vai būvniecībai.

No visiem augstākminētajiem aizdevumiem par visoptimālāko tiek uzskatīts pēdējais. Bet lai to saņemtu, fiziskai personai nereti nākas noslēgt oficiālu līgumu ar būvniecības uzņēmumu, kas tad arī veiks visus darbus. Uzņēmēja pārstāvim pirmās tikšanās laikā ir jāsastāda remonta tāme, pamatojoties uz kuru jums tiks izsniegts aizdevums.
Iespējams, jums būs pašam jānodarbojas ar būvmateriālu iegādi un jāveic to stingra uzskaite. Darbu beigās būvniecības uzņēmums jums nodos izpildīto darbu aktu, kurā jūs ar savu parakstu apliecināsiet, ka visi veiktie pasākumi atbilst prasībām un apjomam.

Kādas priekšrocības jūs saņemsiet, noformējot aizdevumu remontam?

- Ar pietiekamu naudas daudzumu remonts tiks veikts visīsākajā laikā, nevis gadiem ilgi, kā tas parasti notiek finansējuma deficīta dēļ.

- Mūsdienīgs un komfortabls mājoklis – garants jūsu atpūtai pēc darba dienas.

- Remonta aizdevuma atmaksa tiek veikta nelielos ikmēneša maksājumos pat, ja kredīta summa ir samērā liela. Piemēram, hipotekārā kredīta noformēšana ļaus jums sadalīt parādu nelielās summās ar minimālu procentu likmi.

- Noformējot hipotekāro kredītu remontam, ķīla var būt tieši tas mājoklis, kuru plānots remontēt.

- Ar kredītu remontam jums nenāksies krāt un atlikt naudu gadiem ilgi, jūs dzīvosiet komfortabli un mūsdienīgi jau šodien.

Kādi aizņēmumi nekādā gadījumā nav piemēroti remontam?

Ātrie un ekspress aizdevumi, kas tiek noformēti mikrofinanšu kompānijās, jo:

- To piedāvātās summas ir pārāk mazas, lai segtu remonta izdevumus.

- Ar šāda aizdevuma atmaksu nedrīkst kavēties, jo jūs nevarat cerēt uz nelieliem ikmēneša maksājumiem vairāku gadu garumā.

Ko darīt, ja nevarat piemeklēt programmu nepieciešamajai kredīta summai pieredzes trūkuma dēļ?

Ja remontam nepieciešamā kredīta summa jums jau ir zināma, jums atliek izvēlēties kreditoru. Visātrākā un efektīvākā metode šajā gadījumā būs speciālu finanšu platformu izmantošana aizdevumu noformēšanai. Lai saņemtu kredītu tieši šādā veidā, jums nāksies nosūtīt savus personas datu un jau pusstundas laikā jūs saņemsiet visus optimālos piedāvājumus.

Vadošo Latvijas kompāniju populārie piedāvājumi aizdevumiem remontam



Pievērsiet uzmanību, ka no visām 3 piedāvātajām programmām tikai Kredītu Salīdzināšanas Platforma piedāvā noformēt mērķa aizdevumu fiziskām personām remontam, kas izrādījās visoptimālākais. Pateicoties minimālai procentu likmei, ātrai izskatīšanai un ķīlas neesamībai, aizņēmums ir pieejams ikvienam, kas grib labiekārtot savu mājokli.