2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Auto aplīmēšana ar līmplēvi pasargā auto virsbūvi no nelabvēlīgas ārējās vides ietekmes – mīts vai patiesība?

Auto aplīmēšana ar līmplēvi pasargā auto virsbūvi no nelabvēlīgas ārējās vides ietekmes – mīts vai patiesība?

Viens no variantiem, kā ātri un salīdzinoši vienkārši uzlabot automašīnas izskatu, ir auto aplīmēšana ar līmplēvi. Šo iespēju bieži vien izmanto uzņēmumi - auto aplīmēšana ir salīdzinoši lēts, pieejams un arī efektīvs reklāmas veids.
Auto aplīmēšanu ar līmplēvi izvēlas arī privātpersonas - tas ir variants, kā ātri uzlabot automašīnas izskatu.
Par auto aplīmēšanu ar līmplēvi dzirdami dažādi viedokļi. Viens no tiem - auto aplīmēšana ar līmplēvi pasargā auto virsbūvi no ārējās vides ietekmes. Vai tas atbilst patiesībai? Par to vairāk raksta turpinājumā.

Vai auto aplīmēšana pasargā transportlīdzekļa virsbūvi?

Tas, ka auto aplīmēšana spēj pasargāt auto virsbūvi no nelabvēlīgas ārējās vides ietekmes, nav tikai mīts. Aplīmējot automašīnu ar līmplēvi, tiek aizsargāta auto krāsa - tas nozīmē, ka arī pēc ilgāka laika posma, noņemot līmplēvi, automašīnas krāsojums būs teicamā stāvoklī. Līmplēve aizkavē rūsas veidošanos uz auto virsbūves, kā arī pasargā no cita veida vides nelabvēlīgās ietekmes.
Kvalitatīvu līmplēvi ir iespējams vienkārši noņemt, tā neatstāj līmes pēdas un citus defektus.

Auto aplīmēšana - ko ņemt vērā?

Lai arī auto aplīmēšana ar līmplēvi ir salīdzinoši vienkārši īstenojams process, tomēr ir vairāki aspekti, kas pirms tam jāņem vērā.
Pirmkārt, svarīgi, lai automašīnas virsbūve pirms tam ir krāsota un lakota. Uz tās nedrīkst būt rūsa, atlobījusies krāsa, lakas defekti. Iemesls tam ir vienkāršs - uz bojātām virsmām līmplēve, gluži vienkārši, neturēsies. Vēl kāds vērā ņemams faktors ir buktes un citi virsbūves defekti - ar līmplēves palīdzību tos noslēpt nav iespējams. Līmplēve var noslēpt nelielas švīkas un citus sīkus defektus, bet ne izteiktus bojājumus.

Daudzveidīgi risinājumi visām prasībām

Šobrīd ir daudz iespēju uzlabot auto izskatu - pieejamas gan pēc individuāla pasūtījuma izgatavotas auto uzlīmes, gan arī visa auto aplīmēšana vienkrāsainas līmplēves. Plašākai izvēlei ir visdažādāko veidu un krāsu līmplēves, lai katrs varētu izvēlēties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu.

Sdesign - garantēta kvalitāte

Lai sasniegtu labu rezultātu, kas apmierinās arī ilgtermiņā, svarīgi izvēlēties kvalitatīvus materiālus un zinošu pakalpojumu sniedzēju.
Viens no tādiem ir Sdesign - uzņēmums, kas nodarbojas ar auto aplīmēšanas, logu tonēšanas un dažādu dizaina pakalpojumu sniegšanu. Laika gaitā uzkrātā pieredze ļauj piedāvāt kvalitatīvus risinājumus un ātru pasūtījumu izpildi. Zinošie meistari ieteiks labākos risinājumus un izstrādās individiuālus projektus, lai sasniegtu vislabākos rezultātus.

Uzņēmums piedāvā ne tikai klasiska stila līmplēves, bet arī individuālu dizainu izstrādi - dažāda veida un formāta auto uzlīmes. Pareizi izstrādāts dizains uzrunās mērķauditoriju, savukārt kvalitatīvie materiāli nodrošinās vajadzīgo efektu ilgtermiņā.
Sdesign izgatavotās uzlīmes ir ar lamināta pārklājumu - tādā veidā pasargājot tās no izbalēšanas, skrāpējumiem un citiem nelieliem bojājumiem.
Automašīnas izskatu iespējams atjaunot arī ar hromēto detaļu aplīmēšanu. Aplīmējot auto spoguļus, jumta reliņus, priekšējo resti un citas detaļas, iespējams noslēpt sīkus defektus, laika gaitā radušos matējumu hromam, tādējādi panākot pilnīgi svaigu efektu automašīnai.

Ar kādām izmaksām rēķināties?

Auto aplīmēšanas izmaksas ir atkarīgas no vairākiem faktoriem - auto modeļa, parametriem, izvēlētās plēves veida un toņa, izstrādātā dizaina un citām individuālām prasībām.

Sdesign piedāvājumā ir arī cita veida pakalpojumi - auto logu tonēšana, moto aplīmēšana, dizaina izstrāde, drukas pakalpojumi. Vairāk informācijas atradīsi uzņēmuma mājas lapā www.sdesign.lv.

Auto aplīmēšana ar līmplēvi ir efektīvs veids kā izcelties, uzlabot sava auto izskatu, un aizsargāt transportlīdzekļa virsbūvi. Meklējot labākos risinājumus, ieskaties arī Sdesign piedāvājumos!