2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Izturīga un eleganta virtuves virsma no mākslīgā akmens

Izturīga un eleganta virtuves virsma no mākslīgā akmens

Liela daļa mūsu ikdienas dzīves notiek tieši virtuvē, tajā ne tikai gatavojam un ēdam, bet bieži vien arī strādājam, mācāmies, uzņemam ciemiņus, ļaujam bērniem radoši izpausties. Tāpēc nevar nepiekrist, ka izturīga un viegli kopjama virtuves virsma ir viena no atslēgām, lai šī telpa būtu skaista, patīkama un funkcionāla. 

Materiālu un dizaina iespējas, ko var izmantot, izvēloties virtuves virsmas, šobrīd ir tiešām plašas, tomēr to vidū īpaši izceļas mākslīgā akmens virtuves virsmas.

Materiāls, kas pielāgojas jūsu vēlmēm
Mākslīgais akmens ir ideāla izvēle, ja meklējat materiālu, no kura izveidot savu sapņu virtuvi. Šo uz akrila bāzes veidoto kompozītmateriālu ražošanas procesā var pārvērst tieši tādā formā, izmērā, krāsā un dizainā, kādu esat izsapņojuši ne tikai virtuves virsmai, bet arī daudziem citiem elementiem šajā telpā, jo mākslīgais akmens var kļūt arī par palodzi, izlietni, plauktiem, sienas apdari un daudz ko citu.

Virtuves virsma no mākslīgā akmens ideāli derēs tieši tajā vietā, kur vēlaties, jo to var izgatavot pēc individuāliem izmēriem, pielāgojoties arī telpas specifikai. Piemēram, ja vajadzīga īpaši šaura vai plata virtuves virsma, jāizveido izliekumi, stūri vai papildu pagarinājumi. Ar šī materiāla palīdzību iespējams gaumīgi un funkcionāli apdzīvot jebkuru virtuves zonu, piešķirot tai individualitāti un radot tādu interjeru, kādu esat iecerējuši. Materiāls pielāgojas jūsu vēlmēm, nevis jums jāpakārto savas vēlmes materiāla iespējām.

No mākslīgā akmens var izgatavot ne tikai standarta virtuves virsmas, kurās iestrādā izlietni, plīts virsmu un citus elementus. Mākslīgais akmens var kļūt par gaumīgu galda virsmu, elegantu leti, kas sadala telpu, arī par daudzfunkcionālu virtuves salu. Mākslīgā akmens virsmas ir monolītas, ar nemanāmām šuvju vietām, tāpēc izmēriem un formām nav ierobežojumu.

Virtuves virsmai pielāgoti aksesuāri un dizaina elementi
Mākslīgā akmens sniegtās iespējas nebūt nebeidzas ar dažādām virtuves virsmas variācijām. Šis materiāls ir piemērots arī dažādu aksesuāru un dizaina elementu izgatavošanai. Tie lieliski papildina mākslīgā akmens virtuves virsmas, veido virtuvē vienotu un gaumīgu interjeru. 

Virtuves virsmu no mākslīgā akmens iespējams papildināt ar tādiem funkcionālajiem risinājumiem, kādi būs aktuāli tieši jums:
- ūdenslīstes;
- izlietne;
- noteces;
- metāla stieņi pie plīts;
- ventilācijas restes;
- palodze;
- vienā līmenī iestrādāta plīts virsma, rozetes, atkritumu tvertne u.c.

No šī paša materiāla var izgatavot arī virtuves dēlīšus, augļu traukus un citus elementus, kas iederēsies interjerā.

Viegli kopjams, īpaši izturīgs un gaumīgs materiāls

Mākslīgais akmens ir materiāls, kurš apmierina visas mūsdienīga komforta un kvalitātes prasības, jo tas izskatās gaumīgs un elegants, bet tajā pašā laikā neprasa specifisku kopšanu. Mākslīgā akmens virtuves virsma ir viegli kopjama ar jebkuriem ikdienā lietotiem tīrīšanas līdzekļiem. Virsmas nav jāberž vai jāsatraucas par specifiskiem bojājumiem, jo materiāls ir blīvs, tajā neiesūcas ne šķidrumi, ne citas vielas, uz tā neveidojas pelējums. Tas ļauj mākslīgā akmens virsmām saglabāt nevainojamu izskatu pat vairāk nekā desmit gadus. 

Virtuves virsmas no šī materiāla ir piemērotas intensīvai lietošanai jebkurām jūsu vajadzībām. Uz tām būs ērti ne tikai gatavot maltītes, jo virsmas no mākslīgā akmens izskatās tik labi un ir tik patīkamas, ka gribēsiet tās izmantot arī citiem ikdienas darbiem. 

SIA “Korte.lv” – kvalitatīvi mākslīgā akmens izstrādājumi
Virtuves virsmas, izlietnes un citus mākslīgā akmens izstrādājumus varat pasūtīt pie SIA “Korte.lv”, kas ir viens no vadošajiem mākslīgā akmens apstrādes uzņēmumiem Baltijā. “Korte.lv” profesionālā komanda spēj īstenot arī apjomīgus un ambiciozus projektus pēc klienta individuālām vēlmēm. Uzņēmuma speciālisti veic mērījumus, izgatavo virsmu vai citu izstrādājumu un veic visus uzstādīšanas darbus. Klientam tikai atliek izbaudīt nevainojamo gala rezultātu.