2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Nodibināta partijas PROGRESĪVIE Jēkabpils reģionālā nodaļa

  • 04 februaris 2021 --

Jēkabpils pilsētas domes priekšsēdētāja vietniece Kristīne Ozola nupat paziņojusi par pievienošanos partijas biedru komandai un par partijas PROGRESĪVIE Jēkabpils reģionālās nodaļas dibināšanu. Sakarā ar noslodzi pašvaldības darbā K.Ozola uzņēmās PROGRESĪVIE Jēkabpils nodaļas vadītājas vietnieces pienākumus, bet nodaļas vadītājas amatā tika ievēlēta Alla Belinska, kura arī ir politiskās partijas biedrs un vada Latvijas Cistiskās fibrozes biedrību un sociālās rehabilitācijas atbalsta centru "Viesītei". Partijas PROGRESĪVIE Jēkabpils nodaļas komandai ir pievienojušies dažādu jomu speciālisti no Jēkabpils pilsētas un apkārtējiem novadiem.



Kristīne Ozola uzsver, ka Jēkabpils novadam ir jāveidojas kā ekonomiski attīstītam reģionam, kur katram iedzīvotājam gan pilsētās, gan laukos tiks dota vienlīdzīga iespēja demokrātiskā procesā lemt par sev svarīgiem jautājumiem un saņemt kvalitatīvus pakalpojumus pēc iespējas tuvāk savai dzīvesvietai, K.Ozola startēs 5. jūnija pašvaldību vēlēšanās kā PROGRESIVIE saraksta līdere un nešaubās par pozitīvu rezultātu un partijas uzstādīto mērķu sasniegšanu.

Komentējot Ozolas pievienošanos partijai @PROGRESĪVIE, tās līdzpriekšsēdētāja Antoņina Ņenaševa pozitīvi atzīmēja notikumu, norādot, ka “PROGRESĪVIE sekmīgi dibina pārstāvniecības visā Latvijā – no Latgales līdz Zemgalei līdz Kurzemei, piedāvājot savu videi draudzīgo, sociāli atbildīgo un uz moderniem labiem pārvaldības principiem balstīto pašvaldības redzējumu arī ārpus Rīgas. Priecājamies par to, ka tik nozīmīga vieta kā Jēkabpils pilsētas, Salas, Viesītes, Aknīstes un Krustpils un Jēkabpils novads tiks pārstāvēti gaidāmajās vēlēšanās.”
 
Reklāmu apamksā partija "PROGRESĪVIE"