2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Siltā sezona tuvojas, vai nopirki savam auto kvalitatīvas vasaras riepas?

Siltā sezona tuvojas, vai nopirki savam auto kvalitatīvas vasaras riepas?

Sākot ar 1. martu, Latvijā ir atļauts izmantot vasaras riepas, tāpēc daudzi autovadītāji sāk domāt par to vai lietot veco komplektu vai tomēr pirkt jaunas. Iemesli, kādēļ ieguldīt līdzekļus jaunās riepās, ir vairāki, un tos arī turpinājumā noskaidrosim. Tāpat uzzināsiet, kur nopirkt labas vasaras riepas savam auto.

Jaunu vasaras riepu priekšrocības

Augstāks drošības līmenis

Iegādājoties jaunas vasaras riepas pie uzticama tirgotāja, Jūs varat būt droši, ka tās ir uzglabātas pareizi un nav labotas, vai bojātas. Tāpat jaunām riepām ir atbilstošs marķējums, un ir pieejama visa informācija par to ražotāju un parametriem.

Tās nav nodilušas

Neatkarīgi no tā, cik saudzīgi esat lietojuši vasaras riepas, tās nav mūžīgas, un ar laiku nodilst. Visbiežāk nodilums ir redzams tieši svarīgākajās protektoru zonās, kas nodrošina efektīvu saķeri ar ceļa virsmu. Jo ātrāk mēs braucam, jo mazāks kļūst kontakta laukums ar brauktuvi. Tāpēc jaunas riepas spēs nodrošināt lielisku saķeri jebkurā ātrumā.

Jūs skaidri zināt, no kurienes riepas ir nākušas

Mēdz būt gadījumi, kad, pērkot lietotas riepas, mēs nevaram būt pilnībā pārliecināti par to izcelsmi un glabāšanas apstākļiem, kas ievērojami ietekmē riepu kvalitāti un drošību. Ja vēlaties garantiju, ka iegādātās vasaras riepas ir nākušas no zināma ražotāja, un uzglabātas pareizi, izvēlieties uzticamu uzņēmumu. MMK Riepu Serviss ar riepu un disku tirdzniecību un remontu nodarbojas jau vairākus gadus, piedāvājot saviem klientiem tikai labāko produkciju.
Jūs varat būt pārliecināti, ka riepas tiešām būs jaunas

Lai arī mūsdienās ražotas riepas var nokalpot pat piecus un vairāk gadus, nekas nespēj nodrošināt tādu kvalitāti, kā pilnīgi jauns komplekts. Pērkot riepas, pārbaudiet, kad tās ražotas, jo vecums ievērojami ietekmē to kvalitāti un funkcijas.

Kur iegādāties labas vasaras riepas?

Ja vēlaties izbaudīt komfortu un drošību braukšanas laikā, kā arī ietaupīt, laba izvēle ir riepas, kuras piedāvā MMK Riepu Serviss Rīgā. Šeit pieejamas ne tikai vasaras un vissezonas riepas par labu cenu, bet arī ziemas riepas izpārdošana. Servisā tiek veikta riepu labošana, tāpat tiek piedāvāts auto disku remonts un tirdzniecība. Profesionāli un ātri veikta riepu maiņa un balansēšana ļaus Jums doties ceļā jau drīz. Ienāciet MMKserviss.lv, lai uzzinātu vairāk!