2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

KREDĪTU PĀRKREDITĀCIJA VIEGLĀKAI DZĪVEI

KREDĪTU PĀRKREDITĀCIJA VIEGLĀKAI DZĪVEI

Ir dzīvē brīži, kad vēlmes neiet roku rokā ar iespējām. Ja vēlmes un vajadzības pārsniedz iespējas, tad VIASMS.lv var palīdzēt un sniegt finansiālu atbalstu. Piecpadsmit minūšu laikā nauda būs Jūs kontā, lai varētu realizēt savas vēlmes. VIASMS.lv piedāvā ne tikai finansiālu palīdzību, bet varam palīdzēt veikt refinansēšanu jeb  kredītu apvienošanu. 

PĀRKREDITĀCIJA
Iespējams pirmajā brīdī var šķist, ka pārkreditācija ir ilgs un sarežģīts process. Patiesībā Jums ir tikai jāizrāda vēlme šādu darbību veikt un tālākais ir VIASMS.lv darbinieku rokās. Ja Jums ir kredīti vairākās ātro kredītu iestādēs, bet dažādu apstākļu dēļ, piemēram, ja aizdevējs mainījis līguma nosacījumus vai krasi mainījusies tirgus situācija, Jūs vēlaties būt klients tikai vienā kredītiestādē, tad tas ir iespējams.

Kredītu refinansēšana ir ieteicama, ja:
vēlaties ietaupīt uz procentu maksājumiem;
vēlaties visus kredītu maksājumus apvienot vienā, tādējādi taupot savu laiku un naudu;
ja aizdevējs maina līguma nosacījumus;
ja rodas citi sarežģījumi, kurus aizdevējs atsakās risinās vai piedāvā Jums neadekvātu risinājumu.

KREDĪTU REFINANSĒŠANA BEZ ĶĪLAS
Pārkreditācija bez ķīlas ir šāda procesa ļoti liela priekšrocība. Jums nav jāsatraucas, par ķīlu, jo tāda pārkreditācijas procesā netiks pieprasīta. Kredīta refinansēšana var tik izmantota arī tad, ja vēlaties mainīt ikmēneša maksājumu, piemēram, maksāt lielāku naudas summu, nekā sākumā norādījāt. Vai arī, ja vēlaties maksājuma termiņu pagarināt. Risinājumi ir daudz un dažādi. VIASMS.lv var palīdzēt to nokārtot!


REFINANSĒŠANAS NORISE
Kad izvēle ir izdarīta par labu refinansēšanai, tad jāraksta pieteikums izvēlētajā kredītiestādē, ja aizdevums tiek piešķirts, tad ir jāinformē arī līdzšinējais aizdevējs vai aizdevēji par pieņemto lēmumu. Kad līgums ir parakstīts, tad attiecīgi tiek dzēstas arī iepriekšējās parādsaistības, un viens kopīgais maksājums ir jāveic jaunajam aizdevējam. Visus tehniskās dabas jautājumus palīdzēs atrisināt VIASMS.lv komanda, Jums ir jāierodas tikai ar konkrētu pieprasījumu un viss tiks paveikts, lai Jūs būtu apmierināti ar pieņemto lēmumu.