2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

PADARI ĒKU PAMANĀMU AR FASĀDES PANEĻIEM

PADARI ĒKU PAMANĀMU AR FASĀDES PANEĻIEM

Buvlukss.lv piedāvā ne tikai kvalitatīvus piekaramos griestus, bet arī alumīnija un tērauda fasādes risinājumus, kas lieliski izcels mājas fasādi uz pārējo ēku fona. Mājas eksterjers ir tikpat svarīgs kā mājas interjers, tādēļ mums ir daudz un dažādi lieliski piedāvājumi, lai padarītu skaistāku Jūsu māju gan no iekšpuses, gan ārpuses. Tāpat kā cilvēkam arī ēkām ir savs raksturs un vizuālais izskats, kas pirmajā acu uzmetienā daudz ko par ēku var pastāstīt. Mēs rūpējamies par to, lai katra ēka, ar kuru strādā mūsu speciālisti ne tikai izskatās labi, bet arī kalpo ilgu laiku.

Alumīnija / metāla fasādes

Buvlukss.lv piedāvātās fasādes apdares plāksnes ir vizuāli pievilcīgas, drošas un stabilas. Mūsu piedāvātie fasādes risinājumi tiek uzstādīti uz traverses montāžas sliedēm. Fasādes plāksnes iespējams uzstādīt gan horizontālā, gan vertikālā virzienā, kā arī pa diagonāli. Detaļas ir iespējams izgatavot dažādos platumos un krāsās, kā arī iespējama dažādu paneļu kombinēšana. Visi fasādes apdares paneļi ir aplūkojami mājas lapā Buvlukss.lv. Metāla fasādes padarīs ēku ne tikai pamanāmāku, bet arī modernāku. Fasādes paneļi lieliski sasaucas arī ar citiem ēkas elementiem, viens otru tikai papildinot. Ārsienu apdares paneļi ir mūsdienīgs risinājums, lai atsvaidzinātu ēkas vizuālo tēlu.

Ārējās alumīnija žalūzijas

Ārējās alumīnija žalūzijas var pildīt ne tikai estētisku, bet arī praktisku funkciju. Katrs pēc savas gaumes var pielāgot ārējo žalūziju krāsu mājas fasādei. Uzstādot ārējās žalūzijas, mājas estētiskā vērtība krietni vien palielinās. Pateicoties ārējām žalūzijām ir iespējams izveidot dažādus arhitektūras elementus, lai ēka būtu pamanāma un moderna. Žalūziju līstes ir veidotas no kvalitatīva alumīnija sakausējuma, un ir izturīgas pret jebkādiem laika apstākļiem.

Ja vēlaties iegūt konsultāciju vai noskaidrot kādus jautājumus, kas saistīti ar alumīnija mājas fasādēm vai ārējām alumīnija žalūzijām, tad mūsu speciālisti ar prieku Jums palīdzēs. Saziņai iespējams izmantot gan tālruni +371 29 374 563, gan e – pastu info@buvlukss.lv, kā arī saziņas formu mājas lapā www.buvlukss.lv Izvēlieties kādu no mūsu piedāvājumiem, un mēs to realizēsim!