2024.gada 28. marts

Ginta, Gunda, Gunta

Ko darīt, ja pazaudētas mājokļa atslēgas?

Ko darīt, ja pazaudētas mājokļa atslēgas?

Pazaudējāt mājokļa atslēgas? Netiekat savā mājoklī? Nekrītiet panikā! Situācija ir nepatīkama, bet atrisināma. Kā? Par to vairāk turpinājumā.

Saglabājiet mieru un nemēģiniet uzlauzt durvis paša spēkiem

Sāksim ar mazāk tehnisku (bet ļoti praktisku) padomu, un tas ir - saglabāt mieru. Mājas atslēgu pazaudēšana būs ļoti satraucoša, taču panikas dēļ nevarēsiet domāt pareizi. Atcerieties, ka šādai situācijai vienmēr ir risinājums.

Nekad nemēģiniet ielauzties savā īpašumā, jo Jūsu nodarītais kaitējums, iespējams, būs dārgāks nekā atslēdznieka izsaukšana.

Izsauciet SOS servisu

Situāciju atrisināt palīdzēs uzticams SOS serviss. Zinošs meistars spēs atvērt durvis akurāti, nesabojājot tās. Tas, cik izmaksās durvju atvēršana, visticamāk, atkarīgs no durvju slēdzenes veida un laika, ko šis darbs prasīs, taču tas noteikti būs ekonomiski izdevīgāk, nekā pēc tam labot paša spēkiem uzlauztas durvis.

Labs durvju serviss strādā visu diennakti, kas nozīmē, ka Jūs varat palīdzību saņemt jebkurā laikā, kad tas vajadzīgs.

Kā rīkoties, ja nevarat atvērt automašīnas durvis?

Līdzīga situācija var atgadīties arī auto īpašniekiem - atslēgas ieslēgtas automašīnas salonā, bojāta slēdzene vai radušies citi sarežģījumi, kādēļ nav iespējas iekļūt automašīnā. Arī šajā gadījumā jārīkojas pēc līdzīga principa - jāatturas no vēlmes uzlauzt mašīnu vai izdauzīt stiklus, tā vietā jāizsauc auto atslēgu serviss.

Lai auto durvju atvēršana būtu iespējami saudzīga un tās laikā spēkrats netiktu sabojāts, ir vajadzīgas zināšanas, precizitāte, pacietība un atbilstošs aprīkojums. Izsaucot servisu https://lockservice.lv/auto-atversana/, kas specializējas tieši šajā jomā, varēsiet būt droši, ka auto atvēršana notiks bez lieka satraukuma un lielām izmaksām.

Ja kādreiz nonākat situācijā, kad kāda iemesla dēļ nevarat iekļūt savā mājoklī vai automašīnā, nekrītiet panikā! Atcerieties, ka uzticams durvju serviss būs vispareizākais un drošākais risinājums. Ieskatieties www.lockservice.lv, kur pieejama gan mājokļa, gan automašīnas durvju atvēršana. Tāpat šis uzņēmums piedāvā durvju remontu, slēdzeņu maiņu, arī seifu atvēršanu. Serviss lepojas ar zinošu komandu un vairāku gadu pieredzi, kas palīdz veiksmīgi tikt galā ar visdažādākajām situācijām!