2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Mūžīgais jautājums - ko dāvināt vīrietim?

Mūžīgais jautājums - ko dāvināt vīrietim?

Kad nepieciešams izvēlēties dāvanu vīrietim mēdz rasties vairāk jautājumu nekā atbilžu. Vīrieši, visbiežāk būdami pieticīgi savās vēlmēs, ir tā dāvanu saņēmēju kategorija, kuriem viss ir un neko nevajag. Šādos gadījumos elektroniskas dāvanu kartes būs labākais risinājums kā iepriecināt vīrieti dažādos svētkos. Uzskats, ka dāvanu kartes ir bezpersoniskas un sliktāku dāvanu par tām nav, ir novecojis un neaktuāls. Vai var būt labāka dāvana par iespēju tās saturu izvēlēties pašam, pie tam tad, kad ir visērtāk? Ne vienmēr vislabākā dāvana ir taustāma, tieši tādēļ davanuserviss.lv piedāvā iespēju uzdāvināt prieku un citas pozitīvas emocijas jebkādos svētkos.

Kā atrast ideālo dāvanu vīrietim?

Neatkarīgi no tā vai dāvana paredzēta vīram, brālim, tēvam, draugam vai kolēģim, patīkami pārsteigumi par lieliskām cenām ir pieejami izvēlei vienuviet. Kad nepieciešams saprast, ko dāvināt vīrietim, dažādu sīku nieciņu vietā iesakām izvēlēties dāvanu, balstītu uz jubilāra hobijiem un interesēm. Makšķerēšanas entuziasti novērtēs copes piedzīvojumus gida pavadībā. Motobraukšanas fani nespēs palikt vienaldzīgi saņemot A kategorijas apmācības autoskolā vai sen kāroto B kategoriju.. Pavisam ekstrēma izklaide būs 13 niršanas apmācības nodarbības, kas sevī ietver ne tikai pašu niršanas prasmju apgūšanu baseinā un atklātos ūdeņos, bet arī teoriju. Iespēju iepriecināt vīrieti svētkos netrūkst un lapā atrodamie filtri ātri vien palīdzēs atrast ideālo dāvanu no teju 500 dažādiem piedāvājumiem, ieskaitot pat tādas ekskluzīvas dāvanas, kā piedalīšanos jahtu regatē kopā ar sev tuviem cilvēkiem.

Cik ilgā laikā dāvana jāizmanto?

Viena no labākajām šādu karšu īpašībām ir to garais izlietošanas termiņš kas ir 36 mēneši no iegādes dienas. Tas ir gana ilgs laiks, lai atrastu piemērotu momentu kartes izlietošanai, izbrīvētu ideālu brīdi un gūtu fantastiskas emocijas. Kartes tiek nosūtītas dāvinātājam vai saņēmējam e-pastā un, pakalpojuma pieteikšanas brīdī ir jānosauc informācija, kas atrodama atsūtītajā e-pastā. Šādā veidā ir iespējams iepriecināt draugus, radus un tuviniekus, kas dzīvo citā pilsētā vai pat tad, ja atrodaties dažādās valstīs, kas mūsdienās nav retums.