2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Par veikalu “JYSK”

Par veikalu “JYSK”


“JYSK ir starptautisks mājlietu un sadzīves preču veikalu tīkls, kas sākotnēji izveidots Dānijā, kad 1979. gadā tā īpašnieks un dibinātājs Larss Larsens atvēra pirmo veikalu. Šobrīd “JYSK” darbojas jau 35 pasaules valstīs.
Baltijā “JYSK” pazīstams kopš 2001. gada, kad tirdzniecības parkā “Alfa” durvis vēra pirmais šī tīkla veikals Latvijā.

“JYSK” veikali piedāvā daudzas sadzīvē nepieciešamas lietas, piemēram, veikalos pircējiem tiek piedāvātas mēbeles gan iekštelpām, gan dārzam. Plašs sortiments gultas veļai, kvalitatīviem matračiem, spilveniem, segām un aizkariem. Lai radītu mājās īpašu atmosfēru, “JYSK” plašā izvēlē piedāvā nepieciešamās mājas lietas – dažādus grozus, uzglabāšanas kastes, sveces, vāzes, galdautus, traukus un citas preces

Veikals “JYSK” piedāvā plašu preču klāstu mājokļa labiekārtošanai. Preču piedāvājums ir atbilstošs visām sezonām un katrai telpai mājoklī. Tas ir pietiekami daudzveidīgs, lai atbilstu dažādām vēlmēm un vajadzībām. “JYSK” veikalos pircēji atradīs izdevīgus piedāvājumus kvalitatīvām mēbelēm iekštelpām un dārzam, tekstila izstrādājumiem dzīvojamo telpu labiekārtošanai, modernām dekorācijām, kā arī dažādu formu un lielumu uzglabāšanas kastēm un groziem.
Ņemot vērā klientu vēlmes, “JYSK” tāpat radījis jaunu veikala konceptu, kas maksimāli paplašina klientu iepirkšanās pieredzi, kā arī nodrošina iedvesmojošu vidi. Jaunais “JYSK” veikala koncepts prezentēts 2017. gadā Dānijā.

Ņemot vērā klientu pozitīvās atsauksmes, veikali tiek ieviesti arī Baltijā. Latvijā to iespējams apmeklēt jaunajā tirdzniecības centrā "Sāga". “JYSK” jaunā koncepta veikala dizains un darbības veids ir pārdomāts un atjaunots projekta “Nākotnes veikala koncepts" ietvaros. Viss, tostarp apgaismojums, sienu krāsojums, izkārtnes, radīts klientiem, kuri novērtē vieglu un ērtu iepirkšanos un iedvesmojošu vidi.

Kāpēc iepirkties veikalā “JYSK”?

“JYSK” vienmēr seko pasaules dizaina un modes tendencēm, piedāvājot interjera priekšmetus un mājas tekstilu aktuālajos toņos un formās. Piemēram, katru gadu pasaulē pazīstamais krāsu uzņēmums “Pantone” izvēlas vienu īpaši aktuālo krāsu jeb “Gada krāsu”. 2021. gadā tā ir divu krāsu kombinācija – dzeltenā un pelēkā, kas jau parādījusies arī mājlietu veikala tīkla piedāvājumā.

Vien ar pāris dekoratīvajiem spilveniem mājoklī ir iespējams ieviest pavisam citu atmosfēru. Turklāt kombinējot dažādas krāsas, telpu padarīsi dzīvīgāku un krāšņāku, ja tajā līdz šim valdījuši tikai neitrālie toņi, iesaka dizaina un iepirkšanās eksperti.

“JYSK” pastāvīgi piedāvā dažādas atlaides un akcijas, iespējams iegādāties arī veikalu dāvanu kartes vērtībā no 20 līdz 100 eiro.