2024.gada 19. aprīlis

Fanija, Vēsma

Populārākās dāvanu kartes viņam

Populārākās dāvanu kartes viņam

Dāvanas pasniegt ir tikpat jauki, kā tās saņemt, ja vien dāvana otru cilvēku patiesi iepriecina un rada abpusēju svētku sajūtu. Tādēļ tik lielas pūles tiek pieliktas, lai atrastu īsto, vienreizējo dāvanu. Esam pieraduši, ka vairums vīriešu ir prakstiski un novērtē lietas, kas būs noderīgas ikdienā, taču patiesībā lielāka piekrišana ir personiskām un negaidītām dāvanām, kas parāda dāvinātāja attieksmi. Reti kurš gribēs no gada uz gadu saņemt noderīgas, bet iepriekš paredzamas dāvanas.

Ko dāvināt vīrietim, ja sāk trūkt ideju, bet svētki strauji tuvojas? Varbūt apsvērt iespēju iegādāties dāvanu karti un ļaut pašam jubilāram izvēlēties sev tīkamu dāvanu?

Visā pasaulē dāvanu kartes ir ļoti populāras, un tam ir savi iemesli:
- Dāvanu karte ir universāla dāvana, ko var dāvināt gan ģimenes loceklim, draugam vai darba kolēģim;
- Atpazīstamu un populāru zīmolu dāvanu kartēm ir psiholoģiski lielāka vērtība nekā nominālam, kas uz tās norādīts;
- Dāvanu karte var būt arī kā starta kapitāls lielākam pirkumam;
- Dāvanu karte var kļūt par ieejas biļeti jaunai nodarbei, kura citādi netiktu apsvērta.

Lūk, dažas idejas, kuras varat izmantot!

Būvmateriālu un „dari pats” veikalu dāvanu karte
Katram sevi cienošam vīrietim mājā ir vajadzīgi darbarīki un universālie elektroinstrumenti. Dāvanu karte noderēs, lai „dzentelmeņa komplekts” papildinātu ar kādu jaunu un jaudīgu instrumentu.

Vīriešu frizētavas jeb „barberšopi”
Pēdējos gados atvērušās daudzas vīriešu frizētavas, kuras tautas valodā tiek dēvētas par „barberšopiem”, kur kungiem frizē matus, bārdas un ūsas. Šeit iespējams iegādāties dažādus matu un ādas kopšanas līdzekļus, vīriešiem domātus smaržūdeņus, dažādus stilīgus un noderīgus aksesuārus. Īsta vīriešu pasaules oāze! Dāvanu karte paredzēta frizētavas apmeklējumam un pirkumiem.

Brīvā laika un hobija veikala dāvanu karte
Tā ir liela veiksme, ja pērkat dāvanu karti cilvēkam, kuram ir hobijs vai aizraušanās. Vairumā veikalu dāvanu karti iespējams iegādāties elektroniski (diemžēl ir arī izņēmumi) veikala mājaslapā jebkurā diennakts laikā un saņemt uzreiz pēc darījuma apmaksas. Bieži šādām dāvanu kartēm nav ierobežots darīguma termiņš. To iespējams izmantot gan iepērkoties klātienē, gan interneta veikalā, gan saistītajos pakalpojumos kā, piemēram, nomā vai darbnīcā.
Dāvanu kartes moderno tehnoloģiju faniem
Saprotams, ka nav iespējams uzminēt, kurš no jaunākajiem modeļiem ir pats „karstākais”, taču dāvana karte padarīs tā iegādi par sasniedzamu mērķi.

Dāvanu karte atpūtai
Visticamāk, ka pats vīrietis šādu karti nekad neiegādāsies. Tā būs iespēja izbrīvēt laiku sev un izbaudīt relaksējošu dienu kādā no daudzajiem spa. Pirts mīļotājam piemērota būs pirts rituāla dāvanu karte.

Restorāna dāvanu karte
Restorāni, kurus vērts apmeklēt atrodas ne tikai Rīgā. Restorāna dāvanu karte ir lieliska dāvana īstenam gardēdim, kurš gatavs doties nelielā garšas ceļojumā tepat Latvijā.

Speciālizēto dzērienu veikalu dāvanu karte
Speciālizētā vīna veikala dāvanu karte noteikti sajūsminās dzīves baudītāju. Labs vīns priecēs pašu un draugus. Šobrīd gandrīz visas vietējās alus, vīna vai sidra darītavas piedāvā klientiem iegādāties dāvanu kartes. Izglītojoša dāvana var būt vīna skolas apmeklējums. Turpat iespējams iegādāties dāvanu karti vienai nodarbībai vai visām 10 nodarbībām uzreiz.

Ceļojuma dāvanu karte
Līdz šim populārs un iecienīts dāvanu karšu veids. Visticamāk, ka beidzoties epidemiloģiskajiem ierobežojumiem, no jauna kļūs pieprasīts.

Pieaugušo veikalu dāvanu karte
Iespēja vīrietim paplašināt baudas apvāršņus, gūt jaunu pieredzi un uzlabot intīmo veselību.

Liksim lietā izdomu, lai laba izvēle – dāvanu karte kļūtu par neaizmirstamu dāvanu! Dāvanu kartes iespējams iegādāties arī interneta veikalā 220.lv - ieskatieties un izvēlieties piemērotāko!