2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

SIA “Kubus”- jauns uzņēmums Jēkabpilī, kas piedāvā stiklašķiedras kublus

Jēkabpilī jau pusotru gadu veiksmīgi strādā uzņēmums SIA “Kubus”, kas ražo stiklašķiedras kublus. Uzņēmums atrodas Jēkabpilī, Kazarmu ielā 12.

SIA “Kubus” īpašnieks Krists Kristens Brikmanis stāsta, ka izejmateriālus kublu ražošanai izgatavo uz vietas, tajā skaitā arī stiklašķiedras čaulas un vākus. Uzņēmums piedāvā divu veidu kublus – ar ārējo un integrēto krāsni. To diametrs ir visiem vienāds, standarta - divi metri un augstums 95 cm. Taču pēc klientu vēlmes tiek izgatavoti arī 106 cm augsti kubli. Uzņēmums piedāvā plašu papildu aprīkojuma klāstu, tostarp divu veidu džakuzi masāžas sistēmas – gaisa un ūdens, kā arī LED zemūdens apgaismojumu.

Krists Kristens Brikmanis norāda, ka kublu čaulas tiek ražotas sešās krāsas – pelēkā, baltā, sarkanā, melnā, zilā un gaiši pelēkā. Savukārt koka apdarei var izvēlēties - brūnu, pelēku vai melnu krāsu, kā arī pēc klienta gaumes jebkuru citu. SIA “Kubus” ciena klientu kubla dizaina un komplektāciju izvēles, tāpēc ražo kublus pēc pasūtījuma. Pasūtījuma izpildes termiņš līdz 5 darba dienām.

SIA “Kubus” šajā vasarā atzīmēs divu gadu jubileju un pirmajos darbības gados uzņēmumam ir izveidojusies sadarbība ar klientiem Latvijā un Skandināvijas valstīs. Piedāvājot kvalitatīvu, tirgū konkurētspējīgu produkciju, uzņēmums strādā pie jaunu klientu piesaistes.

Jautāts, kādas ir stiklašķiedras kublu priekšrocības salīdzinājumā ar koka kubliem, Kristens Brikmanis skaidro, ka stiklašķiedras kubli ir vieglāk kopjami, izturīgāki, ilgāk kalpo. Kubla čaulas forma ir pielāgota cilvēka muguras anatomiskajam izliekumam, tāpēc tajā ir ērti atpūsties pat vairāku stundu garumā.

Tāpat arī stiklašķiedras kubls ir viegli pārvietojams. Komercdarbībai vai klienta ērtībām kublu iespējams uzstādīt uz piekabes platformas. Uzņēmums piedāvā kubla piegādi un uzstādīšanu.

Cena kublam standarta komplektācijā ar ārējo krāsni sākot no 1700,00 EUR.

Cena kublam standarta komplektācijā ar integrēto krāsni sākot no 1815,00 EUR.

Standarta komplektācijā ietilpst stiklašķiedras kubls ar vāku un koka dēļu apdare Jūsu izvēlētā krāsā, nerūsējošā tērauda krāsns, skurstenis, trepes (kublam ar integrēto krāsni arī nerūsējošā tērauda skursteņa aizsargs).


Lai pasūtītu un iegādātos kublu, ar SIA “Kubus” var sazināties pa kontakttālruni – 20137125. Vairāk informācijas SIA “Kubus” Facebook lapā https://www.facebook.com/siakubus/.

Sandra Mikanovska,
Radio1, Ceturtdiena

Komentāri (0-2/2)

  • Iveta Tīrumniece
    06.07.2022 22:57
    ir interese par kubulu.
  • Iveta Tīrumniece
    06.07.2022 22:55
    Vēlos iegādāties kubulu,

Atstājiet komentāru