2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Trīs totalizatoru tatikas iesācējiem

Trīs totalizatoru tatikas iesācējiem

Būt jauniņajam sporta likmju pasaulē var būt ļoti mulsinoši un mokoši. Maz informācijas un pieredzes, tajā pašā laikā iespaidīgas likmju veikšanas iespējas, kas liek justies kā saldumu veikalā. Tomēr krišana pretī kārdinājumam tevi ievedīs tikai zaudējumos. Totalizatori.lv apkopojuši pāris taktikas, kas garā un aizraujošā ceļa sākumu padarīs nedaudz vieglāku.

Sāc ar mazām likmēm

Iemācīšanās, kā pārspēt totalizatorus paņem ļoti ilgu laiku. Protams, daži spēlētāji atrod uzvarošās stratēģijas ātrāk nekā citi, bet pat labākie spēlētāji ir gājuši cauri pamatīgam pieredzes un mācīšanās procesam, lai saprastu kā strādā totalizators.

Ja sporta likmēm velti limitētu naudas apjomu, nepieļauj kļūdu un neveic pārāk lielas likmes, kamēr tu mācies, kā uzvarēt. Piemēram, iesākumam veic likmes, kas nepārsniedz 3% no tava kopējā līdzekļu apjoma, lielākoties pieturoties pat pie 1%-2% likmēm.

Kļūdas pieļauj visi, tāpēc sākumposmā, veicot mazākas likmes, tās nešķitīs tik sāpīgas un no tām būs vieglāk mācīties. Šī stratēģija ļauj arī veikt lielāku likmju skaitu, kas dos kaudzi pieredzes līdz īstās stratēģijas atrašanai.

Fokusējies uz šaurāku loku

Lielākā daļa iesācēju savu ceļu sporta likmēs sāk skaļi un pompozi. Lielās līgas, iemīļotākās komandas un tamlīdzīgi. Tomēr tā ir tipiska iesācēju kļūda, jo lielākoties likmes tiek veiktas uz to, ko tie nepārzin.

Tāpēc tā vietā, lai veiktu likmes uz visu iespējamo, fokusējies uz vienu lietu, lai palielinātu savas izredzes uzvarēt. Tā vietā lai veiktu likmes uz vairākiem sporta veidiem, izvēlies vienu, kurā esi zinošāks. Tāpat pirms lēkt lielajās līgās, ieteicams sāk kaut ko ne tik apjomīgu.

Fokusējoties uz mazāku loku tev ir iespējama būvēt zināšanu bāzi, kas tev palīdzēs veiksmīgāk izvēlēties uzvarošas likmes. Lai būtu uzvarošs totalizatoru spēlētājs, tev jābūt tik lielām zināšanām par spēlētājiem un komandām, cik vien iespējams.

Neveic likmes uz savu favorītkomandu

Pastāv liela iespēja, ka pirmā likme, kuru tu veici, bija uz tavu iecienītāko sporta komandu. Daudzi spēlētāji turpina veikt likmes uz savām favorītkomandām, jo viņi tās atbalsta un ir patīkami arī iegūt kādus laimestus, kad tās uzvar.

Protams, tas nav nekas slikts, bet tas nav veids, kā kļūt par uzvarošu spēlētāju. Ja tu vēlies iegūt naudu no sporta likmju veikšanas, tev ir jābūt spējīgam skatīties uz komandām un spēlēm objektīvā veidā.

Lielākā problēma veicot sporta likmes uz savu iecienītāko sporta komandu ir tas, ka ir ļoti grūti būt objektīvam. Bieži vien mēs uz savu iemīļotāko komandu skatāmies spilgtāka gaismā nekā tas ir patiesībā.

Tu joprojām vari veikt likmes uz savām iecienītākajām komandām, taču ir ļoti ieteicams to darīt ar atsevišķi nodalītiem līdzekļiem, kas nodalīti gan no ikdienas tēriņiem, gan arī ierastajām totalizatoru aktivitātēm.