2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Aizdevums.lv komanda ik dienu dalās ar savu pozitīvo enerģiju

Aizdevums.lv komanda ik dienu dalās ar savu pozitīvo enerģiju

Aizrautība, degsme un pozitīva enerģija ir īpašības, kas svarīgas visās dzīves jomās. Tas ir kā dzinējspēks, kas mudina katru dienu celties un darīt, virzīties uz saviem mērķiem un arī nepadoties izaicinājumu priekšā. Uzņēmuma Aizdevums.lv komanda ļoti labi zina, kāds ir pozitīvās enerģijas spēks, jo ik dienu to apliecina ikdienas darbā gūtā atgriezeniskā saite, kas veidojas no cilvēkiem, ar kuriem kopā strādajam un tiekamies darba jautājumos. 

Pozitīvais vienmēr vairo pozitīvo

Ir teiciens, ka labais vairo labo. Mūsuprāt, tas pats attiecas uz pozitīvo enerģiju – tā vairojas un izplatās no viena cilvēka uz otru. Ir mūsu pašu ziņā izvēlēties, ko izplatām un ar ko dalāmies. Vai tie ir negatīvi komentāri, neiecietība un nepieklājība. Vai arī pozitīva enerģija, smaids, laipns vārds, cilvēcīga un iejūtīga attieksme. Mūsu komanda izvēlas vairot gaišo un pozitīvo. Jo ir lieliski redzēt, kā laipnība izplatās tālāk, kā labais vārds iedvesmo arī apkārtējos. Šo likumu darbībā lieliski var novērot, piemēram, ceļu satiksmē. Ja palaid kādu pa priekšu, laikus piebremzē, atgādini par neieslēgtām gaismām – tas neprasa daudz, bet var pilnībā izmainīt otra cilvēka dienu. Arī viņš būs iedvesmots ar šo pozitīvo enerģiju un, iespējams, izdarīs kādu laipnību citam. Tā kopīgiem spēkiem tiek vairota labā kultūra uz ceļa. Tādā veidā pozitīvais spēj vairot pozitīvo jebkurā vietā un apstākļos. Tikai kādam tas ir jāuzsāk. Un Aizdevums.lv komanda to aizrautīgi dara ik dienu savā darbā un vidē!

Enerģija darīt vairāk un labāk

Jau vairāk nekā 20 gadus attīstot savu uzņēmumu, Aizdevums.lv komanda guvusi pārliecību, ka vairāk sasniedz tie, kuri arī dara vairāk. Tas nozīmē paiet vēl solīti tālāk, izdarīt nedaudz vairāk, nekā no tevis sagaida, pielikt papildu pūles un enerģiju. Tieši tādā veidā rodas izcilība – ar mērķtiecīgu savu standartu paaugstināšanu un došanos nedaudz tālāk, nekā to dara citi. Mēs kā uzņēmums vienmēr domājam, ko vēl varam īstenot un mainīt savā politikā un ikdienas darbā, lai apliecinātu, ka esam augsta līmeņa profesionāļi, kuri izcili pārzina savu darbības jomu. Lai to sasniegtu, rūpējamies gan par savu darbinieku regulārām apmācībām, gan rūpīgi veicam dažādu datu analīzi, lai ieraudzītu, kur varam ieguldīt vairāk pūles un veikt uzlabojumus.

Kas atjauno mūsu komandas enerģiju?

Lai dalītos ar pozitīvo enerģiju un sasniegtu jaunas virsotnes uzņēmuma darbā, nepieciešams arī parūpēties par savu resursu atjaunošanu un par pozitīviem iespaidiem, kas iedvesmo. Kas ir tās lietas, kas aizrauj tieši mūsu komandu un palīdz atjaunot enerģijas rezerves, lai varētu ar tām atkal dalīties tālāk?

Tā noteikti ir mūsu Latvijas daba visā tās krāšņumā. Mums patīk izbaudīt katru gadalaiku un tā sniegtās atpūtas iespējas. To varam arī lieliski apvienot ar savu ikdienas darbu, jo Aizdevums.lv ir izveidojis plašu filiāļu tīklu daudzās Latvijas pilsētās. Aptverti gandrīz visi kultūrvēsturiskie novadi. Katra no pilsētām, kurā strādājam, ir unikāla ar savu arhitektūru, vēsturi, dabu un, protams, arī ar cilvēkiem. 

Vēl mūsu enerģiju vairo labie darbi. Mūsu komanda ik gadu izvēlas vienu vai vairākus labdarības projektus, kurus atbalstīt. Labprāt savu enerģiju un resursus ziedojam, tādējāji pretī saņemot milzīgu gandarījumu un jaunas enerģijas rezerves saviem darbiem un sasniegumiem. 2021. gada nogalē Aizdevums.lv komanda atbalstīja vairākus labdarības projektus – sniedza palīdzību trūcīgiem sirmgalvjiem, dzīvnieku organizācijām, ģimenēm, kurās aug bērni ar invaliditātu, kā arī atbalstīja Dr. Klauna programmu, kas sniedz psiholoģisku un emocionālu atbalstu bērniem, kuri nonākuši slimnīcā. Visas šīs iniciatīvas cieši sasaucas ar tām ar vērtībām, kurām ticam arī mēs – ka atbalsts, cilvēcīgums, prieks un pozitīvā enerģija dziedē un uzlabo mūsu sabiedrību.

Šogad ar tīģera enerģiju pretī panākumiem

Šis 2022. gads Aizdevums.lv komandai iesācies ar lielu jaudu, jo to pavada tīģera zīme, kuru raksturo nerimstoša enerģija, spēks un piedzīvojumu gars. Šogad panākumus gūšot tie, kuri paši tiem mērķtiecīgi un enerģiski došoties pretī. Un mēs tam nevaram nepiekrist, jo daudzu gadu pieredze uzņēmējdarbībā ir apliecinājusi, ka pretī sasniegumiem visātrāk ved mūsu pašu apņēmīgs un aizrautīgs darbs, tāpēc esam gatavi šogad strādāt vēl enerģiskāk un sasniegt jaunus mērķus, lai attīstītu uzņēmuma darbību. 

Daloties ar pozitīvo enerģiju, ceram ar savu piemēru arī iedvesmot apkārtējos cilvēkus celties, darīt, mainīt savā dzīvē to, kas neapmierina. Un, protams, novērtēt visas tās priekšrocības, kas mums ir, dzīvojot un strādājot tieši Latvijā.


Uzziniet sev tuvākās Aizdevums.lv filiāles atrašanās vietu šeit.