2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

TOYOTA noliktavas izpārdošana Jēkabpilī!

TOYOTA noliktavas izpārdošana Jēkabpilī!

Sēlijas un Latgales robežpilsētas Jēkabpils iedzīvotāji ikdienā pilsētas ielās aizvien biežāk redz TOYOTA markas automobiļus. TOYOTA ir zīmols kura atpazīstamību nodrošina TOYOTA automašīnu uzticamība, komforts un ekonomija, ko novērtē un ciena ne tikai tiešie lietotāji, bet arī citu marku automašīnu īpašnieki

SIA LALUNA Pārdošanas Speciālisti aicina izbaudīt Jaunāko Toyota modeļu īpašības veicot testa braucienu pie mums Toyota oficiālajā dīlera centrā LALUNA. Iespējams arī pieteikt testa braucienu dienu Jūsu uzņēmumā!
Jūsu komfortam un drošībai, visi testa braucienu auto ir apdrošināti, Tevi atbalstīs kāds no LALUNA salona profesionālajiem auto konsultantiem un tas ir pilnīgi bez maksas!

Izvēlies kādu no teicami aprīkotajiem Toyota komerctransoprta modeļiem LALUNA salonā Andreja Pormaļa 40, Jēkabpilī.  Piesakieties testa braucienam: auto@autolaluna.lv vai +371 20207900, +371 22033005
TOYOTA LALUNA piedāvā visplašāko vieglās, vidējās un smagās gammas komerctransporta klāstu - Praktiski un ekonomiski furgoni Tavam darbam un ikdienai!  Izvēlieties savu Toyota automobili un dodieties ceļā jau rīt!     
 
Arī aktuālā Toyota modeļu noliktava ir pieejama digitālā vidē, īpašie servisa piedāvājumi un aktualitātes kā arī pieteikšanās testa braucienam - www.autolaluna.lv,  tas viss, protams, pieejams arī uz vietas salonā Andreja Pormaļa ielā 40, Jēkabpilī, vai zvanot, Autosalons – 20207900, 22033005.



Komentāri (0-2/2)

  • Krišjānis
    12.03.2022 15:14
    Paldies! Izmantosim Jūsu piedāvāto iespēju ....SIA LALUNA Pārdošanas Speciālisti aicina izbaudīt Jaunāko Toyota modeļu īpašības veicot testa braucienu pie mums Toyota oficiālajā dīlera centrā LALUNA. Iespējams arī pieteikt testa braucienu dienu Jūsu uzņēmumā!
    Jūsu komfortam un drošībai, visi testa braucienu auto ir apdrošināti, Tevi atbalstīs kāds no LALUNA salona profesionālajiem auto konsultantiem un tas ir pilnīgi bez maksas!
  • Pārdomas
    10.03.2022 10:33
    Ņemot vērā,ka Toyota paliek Krievijā,tad pērkot Toyotu tiek atbalstīts Kremļa radītais karš.

Atstājiet komentāru