2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Kurš putekļu sūcējs piemērots jūsu mājsaimniecībai?

Kurš putekļu sūcējs piemērots jūsu mājsaimniecībai?

Kärcher ir pasaulē populārs un novērtēts zīmols, kurš piedāvā saviem klientiem tīrīšanas sistēmas, produktus un ierīces gan profesionālai lietošanai, gan mājsaimniecībām. Kärcher piedāvātais produktu klāsts ir ļoti plašs, nodrošinot efektīvas ierīces un risinājumus ikvienai situācijai. Viens no mājsaimniecību novērtētākajiem produktiem ir tieši Kärcher putekļu sūcējs, jo tas ir jaudīgs, uzticams un izturīgs. Neatkarīgi no tā, kāds modelis izvēlēts, tas spēj nodrošināt nevainojamu uzkopšanas rezultātu un modernākās inovācijas nozarē.


Kärcher sortimentā ir dažāda tipa, jaudas un izmēra putekļu sūcēji, kuri garantē lielu sūkšanas jaudu, ērtu vadāmību un plašu manevrētspēju, tāpēc sev piemērotu uzkopšanas palīgu var atrast ikviens – gan tas, kurš dzīvo nelielā vienistabas dzīvoklī, gan kupla ģimene, kura mitinās plašā privātmājā. 

Putekļu sūcējs ar akumulatoru

Ja vēlaties izbaudīt pilnīgu uzkopšanas brīvību ar jaudīgu un kompaktu ierīci, kas spēs piekļūt jebkurai vietai, tad putekļu sūcējs ar akumulatoru ir teicama izvēle, kuru nenožēlosiet. Kärcher sortimentā ir vairāki akumulatora putekļu sūcēju modeļi ar plašu piederumu klāstu, kuru varat pielāgot pēc nepieciešamības, lai tīrītu ne tikai grīdas, bet arī citas virsmas, mēbeles un automašīnu. Akumulatora putekļu sūcēji ir ne tikai ērti lietojami bez vada un tieša pieslēguma elektrotīklam, bet arī viegli iztukšojami, aprīkoti ar trīspakāpju filtru sistēmu un daudzām inovatīvām funkcijām, kuras tīrīšanu padara gan ērtāku, gan efektīvāku. Ierīces svars ir neliels, tāpēc tā viegli pārvietojama pa mājokli un tā stāviem, lai ātri un precīzi veiktu uzkopšanu tieši tur, kur tas nepieciešams. Sortimentā pieejami dažāda izmēra un jaudas modeļi gan mazām platībām, gan lielākām mājsaimniecībām.

Putekļu sūcējs ar maisu

Kärcher putekļu sūcējs ar maisu ir jebkuram dzīvoklim un mājai piemērots uzkopšanas piederums, kas spēs efektīvi tikt galā arī ar lielākām uzkopšanas platībām. Neskatoties teicamajām darbaspējām, šī tipa putekļu sūcēji ir gana kompakti, lai tos ērti uzglabātu arī nelielās telpās. Putekļu sūcējs ar maisu ir ļoti higiēnisks risinājums, jo visi netīrumi uzreiz tiek noslēgti maisā, kuru var ērti un droši izņemt, neļaujot putekļiem izplatīties atpakaļ telpā. Šāda tipa uzkopšanas piederums ir laba izvēle mājokļos, kur uzturas cilvēki ar alerģijām vai paaugstinātu jutību pret putekļiem. Kärcher putekļu sūcēji ar maisu ir veidoti, domājot par lietotāju maksimālu ērtību, tāpēc aprīkoti gan ar rokturi vieglai pārnēsāšanai, gan vadu, kas automātiski ievelkas, ērti maināmu jaudas līmeni un nodalījumu piederumu uzglabāšanai.

Bezmaisa putekļu sūcējs

Lieliska alternatīva putekļu sūcējam ar maisu ir arī bezmaisa putekļu sūcējs ar multiciklonu tehnoloģiju. Tas nozīmē, ka savāktie netīrumi klājas nevis maisos, kas jāizņem un jāmaina, bet gan caurspīdīgā atkritumu konteinerā. Šajā gadījumā nav nepieciešams iegādāties filtrus un tos mainīt. Tā vietā pēc tīrīšanas jāatvieno konteiners un tas jāiztukšo. Šis process ir vienkārši veicams ar vienu pogas spiedienu. Šāda tipa tīrīšanas ierīce ir gana jaudīga gan dzīvokļiem, gan neliela izmēra mājām. Caurspīdīgajā konteinerā var labi redzēt, cik tas ir pilns un kad jāiztukšo. Ierīces aprīkotas ar dažādiem papildu piederumiem, ar kuriem var veikt tīrīšanu par grūti pieejamās vietās. Kärcher bezmaisa putekļu sūcēji arī aprīkoti ar HEPA filtru, kas efektīvi filtrē smalkākos netīrumus, piemēram, ziedputekšņus vai citas alerģiju izraisošas daļiņas.

Putekļu sūcējs ar ūdens filtru

Tiem, kuri meklē putekļu sūcēji ar maksimālu jaudu un tīrīšanas spēku, kā arī vēlas mājoklī nodrošināt vishigiēniskākos apstākļus, piemērots būs Kärcher putekļu sūcējs ar ūdens filtru. Tas darbojas, izmantojot ūdens spēku, kas rodas, kad filtrā ar lielu ātrumu tiek griezts ūdens. Iesūktie netīrumi iziet caur ūdens virpuļplūsmu un paliek ūdenī. Rezultātā izplūstošais gaiss ir svaigs un pietiekami tīrs pat alerģijas slimniekiem. Izmantojot šo ierīci, tiek samazināts jebkādu alergēnu vairošanās risks, jo visas sīkās daļiņas ir ūdenī un tiek utilizētas kopā ar to. Nav maisiņu vai sausās tvertnes, kur varētu uzkrāties alergēni. Nav arī jāsatraucas, ka konteinera iztukšošanas laikā nāksies ieelpot alergēnus. Ierīce savāc ne tikai uz virsmām esošos netīrumus, bet efektīvi filtrē gaisā esošās daļiņas. Šie modeļi arī aprīkoti ar HEPA filtru, kas spēj aizturēt 99,5% ziedputekšņu, baktēriju, sēnīšu sporu un putekļu ērcīšu.

Apskatiet uzticamos un jaudīgos Kärcher putekļu sūcējus un izvēlieties savam mājoklim un ikdienas vajadzībām atbikstošāko palīgu ražotāja mājaslapā karcher.com.