2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Jēkabpilī atvērts jauns skaistumkopšanas kabinets

Jēkabpilī, Brīvības ielā 113, pilsētas centrā, kosmētiķe Aļona nesen atvērusi savu kabinetu, kurā sniedz plaša spektra pakalpojumus visām vecuma grupām, sākot no jauniešiem līdz sirmgalvjiem, jo izskatīties skaisti ir aktuāli visās vecuma grupās.

Aļona piedāvā sejas masāžas, sejas attīrīšanu ar pīlingiem, mehānisko attīrīšanu, attīrīšanu ar ultraskaņām, kā arī liftinga un vakuummasāžas sejai. Ir pieejamas arī  anti-age procedūras, kā arī procedūras ar maskām, uzacu krāsošana un korekcija.

Tāpat arī viens no pakalpojumiem, ko Aļona piedāvā ir make up. Šis pakalpojums bieži tiek pieprasīts izbraukumā – mājās pie klienta, jo īpaši to iecienījušas līgavas. Dodoties tās sapost vienai no dzīves nozīmīgākajām dienām, parasti make up pakalpojumu lūdz ne tikai līgava, bet arī visas dāmas, kas ir mājās un pošas kāzu svinībām.
 
Aļona saviem klientiem sniedz konsultācijas saistībā ar sejas ādas kopšanu un risina visas problēmas, kas ir kosmētiķa kompetencē. Aļona teic, ka nereti cilvēki domā, ka sejas procedūras ir sāpīgas, tā tas nav, tās ir nesāpīgas, tieši pretēji – tās ir patīkamas un relaksējošas un ir viens no veidiem, kā varam sevi palutināt. 

Pavasarī Aļona iesaka rūpēties par ādas mitrināšanu, varbūt veikt kādu no pīlingiem, piemēram, augļskābo, kas ir maigs. Taču katram ādas tipam nepieciešams kaut kas savs, tāpēc, pirms izvēlēties kādu no kosmētikas līdzekļiem, ir svarīgi konsultēties ar kosmētiķi, kas novērtēs sejas ādas tipu un ieteiks vispiemērotākās procedūras. Aļona iesaka, pirms doties uz veikalu pēc kosmētikas krājumiem, vispirms atnākt uz konsultāciju, lai iegādātos tieši sev nepieciešamo.

Piedāvājumā ir arī dāvanu kartes, ko var iegādāties un uzdāvināt kādai, kurai tas būs patīkams pārsteigums.

Klienti ar Aļonu var sazināties pa tālruni – 28221137, meklēt viņu var arī sociālajās vietnēs – Instagram: makeup.a.p vai Facebook: Spa sejas procedūras & Make-up.

https://www.facebook.com/Spa-sejas-proced%C5%ABras-Make-up-104557488904612/

Komentāri (0-5/5)

  • Inita
    28.04.2022 22:19
    Ļoti prasmīga meistarīte, saposa kāzām, visas bijām apmierinātas, iesaku arī citām dāmām! Lai viss izdodas Aļonai!
  • Kliente
    28.04.2022 19:07
    Galvenais , lai būtu reģistrēta saimnieciskā darbība, katram klientam tiktu izsniegts čeks un maksāti likumā paredzētie nodokļi. Jēkabpilī skaistumkopšanas salonos ir ļoti izplatita prakse, ka čekus nedod un nodokļus nemaksā. KurVID skatās?
  • Kaspars
    28.04.2022 13:35
    mamma ZuZe:
    Saka, ka Latvijā dzīve slikta. Nav naudiņas, bet lai skraidītu pa saloniem naudiņa ir gan jauniem gan pensionāriem.
    Labāk skaties savā makā un neskaties ko citi dari. Bet meičai lai izdodas :)
  • Ance
    28.04.2022 13:30
    Lai veicās un viss izdodās
  • mamma ZuZe
    28.04.2022 13:16
    Saka, ka Latvijā dzīve slikta. Nav naudiņas, bet lai skraidītu pa saloniem naudiņa ir gan jauniem gan pensionāriem.

Atstājiet komentāru