2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Jāliek jauns jumts? IKO jumta segumi būs īstā izvēle

Jāliek jauns jumts? IKO jumta segumi būs īstā izvēle

Vai vecais jumta segums savu laiku jau nokalpojis? Pienācis laiks meklēt jaunu risinājumu mājas jumta apdarei, un vēlaties, lai tas būtu ilgmūžīgs, piemērots arī skarbiem laika apstākļiem, kā arī uzlabotu mājas vizuālo tēlu? Tad Kanādas uzņēmuma IKO jumta segumi būs tālredzīga izvēle, kas klientu uzticību ieguvusi gan Latvijas, gan visas pasaules mērogā. Uzņēmums piedāvā augstākās kvalitātes jumta segumus, kas izturīgi pat tādos izaicinošos laika apstākļos kā stiprs vējš, sniegs un sals.

Ieguldīt ilgmūžīgā, kvalitatīvā, inovatīvā un vizuāli pievilcīgā jumta segumā, kas sniegs komfortu un drošību jebkuros laika apstākļos, ir gudrs solis, kā veidot mūsdienīgu mājas tēlu – un to palīdzēs izdarīt tieši IKO jumta segumi.

Uzticami un pārbaudīti jumta segumi

Kanādas uzņēmums IKO ir pasaulē plaši pazīstams jau 60 gadus, un šajā periodā tas kļuvis par tirgus līderi jumta segumu ražošanā. Savas darbības laikā uzņēmums ir nemitīgi attīstījies, lai spētu piedāvāt saviem klientiem kvalitatīvus, mūsdienīgus un inovatīvus jumta segumus. IKO produkcija tiek uzskatīta par zelta standartu un kalpo citiem ražotājiem kā kvalitātes mērs. Uzņēmums fokusējas uz augstas kvalitātes, inovatīvu un vienlaikus arī vizuāli pievilcīgu produktu ražošanu, kas sniedz klientiem labāko pieredzi. Arī Latvijā ir iespējams iegādāties pieprasītākos IKO jumta segumus – bitumena šindeļus.

IKO bitumena šindeļi – jaunās paaudzes mīkstais segums

Bitumena šindeļi ir visā pasaulē popularitāti ieguvis jumta apdares materiāls, kas uzticami kalpos jebkuros laika apstākļos. Pat stiprs lietus, vējš, sniegs un aukstums neietekmēs šindeļu kalpošanas kvalitāti, un atkarībā no izvēlētā šindeļu veida tie lieliski spēs pasargāt māju no visdažādākajiem laikapstākļiem daudzus gadus, jo šī materiāla vidējais kalpošanas laiks ir no 15 līdz pat 30 gadiem.  Pateicoties savai elastībai un dažādajām formām, šis ir jumta segums, kura uzstādīšana nesagādās problēmas arī augstas sarežģītības un dažādu formu jumtiem. Jumta segums kalpo kā mājas vizītkarte, tāpēc IKO ir pievērsis lielu uzmanību arī bitumena šindeļu dizainam, kas pieejams dabiskos krāsu toņos un vairākās formās.

“RIPO International” – oficiālais IKO izplatītājs Latvijā

IKO jumta segumus ir iespējams iegādāties arī Latvijā. Plašā klāstā tos piedāvā vietējais uzņēmums “RIPO International”, kas saviem klientiem nodrošina augstas kvalitātes preces mājas un tās teritorijas būvniecībai un labiekārtošanai. Uzņēmums saviem klientiem dod iespēju iegādāties dažādus IKO jumta apdares materiālus – tradicionālos un divslāņu laminētos bitumena šindeļus. Produktu klāstā pieejams arī viss nepieciešamais IKO jumta segumu uzklāšanai – dažāda veida apakšklāji, jumta ventilācijas aprīkojums, naglas.

Jumta kalkulators – ērti aprēķini jumta projektam

“RIPO International” mājaslapā ir iespējams ne tikai izvēlēties un iegādāties jumta segumu un visu tā montāžai nepieciešamo, bet arī aprēķināt tā uzstādīšanai nepieciešamo materiālu daudzumu, izmantojot unikālo IKO jumta kalkulatoru. Kalkulatorā atzīmējot jūsu mājas jumta izmērus, formas, pārklājuma dizainu, iespējams iegūt sarakstu ar materiāliem, kas nepieciešamai jumta uzklāšanai, kā arī, nosūtot iegūto sarakstu “RIPO International”, saņemt individuāli sagatavotu cenu piedāvājumu.

Apskatiet IKO jumta segumus un izmantojiet jumta kalkulatoru ripointernationa.lv.