2024.gada 18. aprīlis

Jadviga, Laura

Izvēlies ķieģeļflīzes un ienes mājokļa dizainā pārmaiņas

Izvēlies ķieģeļflīzes un ienes mājokļa dizainā pārmaiņas


Ķieģeļflīzes ir lielisks risinājums, lai atsvaidzinātu ēkas dizainu un piešķirtu tai unikālu izskatu. Tās ir piemērotas gan iekštelpu, gan ēkas ārējās fasādes apdarei un spēj jebkurai virsmai piešķirt klasisko, taču mūsdienīgo ķieģeļu sienas efektu. Kāpēc un kādas ķieģeļflīzes iegādāties? To uzzināsiet tālāk rakstā.

Kādas ir ķieģeļflīžu priekšrocības?

Ķieģeļflīzes ir celtniecībā plaši izmantots dekoratīvās apdares materiāls, kas sniedz vairākas būtiskas priekšrocības.
  • Mājoklis ar jaunu elpu
Ķieģeļflīzes ir lielisks veids, kā piešķirt mājoklim jaunu elpu. Tas nodrošina vienmēr eleganto ķieģeļu sienas efektu, piešķirot mājoklim klasisku, veclaicīgu, taču tajā pašā laikā arī mūsdienīgu akcentu.
  • Ekoloģisks un izturīgs apdares risinājums
Ķieģeļflīzes vairumā gadījumu tiek izgatavotas no apdedzināta māla. Tās ir ekoloģisks apdares materiāls, kas lieliski iztur dažādus ārējās ietekmes faktorus, piemēram, ūdeni, aukstumu. Ķieģeļflīzes ir ilgmūžīgs sienu apdares risinājums, kas laika gaitā nezaudē savu labo izskatu un nevainojamo izturību.
  • Daudzveidīgas dizaina variācijas
Ņemot vērā to, ka ķieģeļflīzes ir populārs un plaši pielietots apdares materiāls, tās ir pieejamas dažādās faktūru, krāsu un dizaina variācijas. Tieši tāpēc tās lieliski iederas jebkuras ēkas arhitektūrā un interjerā.
  • Ērta uzklāšana uz jebkuras virsmas
Apdares flīzes ir viegli un ērti uzklājamas uz jebkuras virsmas. Atbilstoši sagatavojot apstrādājamo virsmu, tās var kalpot kā lielisks diziana elements arī uz koka, mūra, betona un pat dažādu dārza objektu, piemēram, terašu un aku virsmām.
  • STEGU apdares flīzes – tuvāk dabai
Vienas no populārām un augsti novērtētām ķieģeļflīzēm ražo Eiropā plaši pazīstams zīmols STEGU. Uzņēmums ar jau vairāk nekā 25 gadu pieredzi saviem klientiem piedāvā no dabas iedvesmotus un augstas kvalitātes apdares materiālus plašā klāstā. STEGU apdares flīzes ir pieejamas dažādās toņu, faktūru un dizaina variācijās, tāpēc ikvienam ir iespēja atrast savai gaumei un mājoklim piemērotāko risinājumu.

Kādas STEGU apdares flīzes izvēlēties?
  • Ķieģeļflīzes
STEGU ķieģeļflīzes ir lielisks veids, kā piešķirt ēkai vecpilsētas šarmu. Šīs flīzes nevainojami iederas, kā lauku stila interjerā, tā arī skandināvu minimālistikā. Tās ir piemērotas gan ēku iekšdarbiem, gan ārdarbiem.
  • Dekoratīvās flīzes
Dekoratīvās flīzes piešķir raksturu jebkuram interjeram, nevainojami imitējot ķieģeļu un akmens sienas efektu. Pateicoties flīžu krāsām, formām un faktūrām, dekoratīvās flīzes mājoklī ļauj radīt unikālu gaismas un ēnu spēli.
  • Dabīgā akmens flīzes
Dabīgā akmens flīzes ir labs veids, kā interjeram piešķirt greznu un elegantu pieskārienu. Turklāt, tās lieliski iederas arī ēkas ārējā fasādē.
  • Arhitektoniskās flīzes
Arhitektoniskās flīzes sevī apvieno mūsdienīgumu un praktiskumu. Tās lieliski imitē betona tekstūru un krāsu, piešķirot interjeram drosmīgu akcentu.
Koka paneļi
STEGU koka paneļi ir risinājums, kas ļauj mājoklī ienest siltumu un mājīgumu. Tie ir izgatavoti no pilnībā dabīgām izejvielām, papildinot mājokli ar dabas vēsmām.

”RIPO International” – apdares flīzes plašā klāstā

STEGU ķieģeļflīzes ir atrodamas pašmāju uzņēmuma ”RIPO International” produktu sortimentā. Uzņēmums jau vairāk nekā 20 gadus saviem klientiem piedāvā augstas kvalitātes preces mājai un tās labiekārtošanai, kā arī būvniecībai, tai skaitā, arī ķieģeļflīzes. ”RIPO International” produktu klāstā ķieģeļflīzes un citi STEGU apdares materiāli ir pieejami dažādos dizainos, krāsas un faktūrās, tāpēc ikvienam ir iespēja atrast sev tīkamāko risinājumu.

Plašā klāstā STEGU ķieģeļflīzes varat iegādāties mājaslapā ripointernational.lv.