2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Grīdas segums viesistabai: Kurš būs labākais?

Grīdas segums viesistabai: Kurš būs labākais?

Labiekārtojot viesistabu, viens no svarīgajiem jautājumiem, uz ko jāatbild, ir saistīts ar grīdas seguma izvēli - kuram no piedāvājumā esošajiem variantiem dot priekšroku?

Lai atbildētu uz šo jautājumu, vispirms jāizvērtē dažādu materiālu īpašības un kopšanas prasības.

Parkets

Viena no TOP izvēlēm ir parkets. Šis materiāls lieliski iederas dažādos interjeros, ir ekoloģisks un telpai piešķir īpašu greznumu.
Pārdošanā ir vairāki parketa veidi - masīvkoka, divslāņu un trīsslāņu. Masīvkoka parkets, lai arī cenas ziņā dārgāks, būs lielisks ilgtermiņa ieguldījums. Ekonomiskāka alternatīva ir divslāņu un trīsslāņu parkets.

Lai parkets kalpotu ilgi un labi, Jums jāparūpējas par piemērotu temperatūru telpā, kā arī par to, lai šis koka segums netiktu pakļauts lielai mitruma ietekmei - pretējā gadījumā parketa dēlīši var deformēties.

Lamināts

Šobrīd plaši izmantots tiek arī lamināts. Izskata ziņā tas līdzinās parketam, tomēr cenas ziņā ir daudz pieejamāks. Lai arī lamināts ir izgatavots no mākslīgiem materiāliem, tam ir vairākas priekšrocības - plašais krāsu un dizainu klāsts, kā arī vienkāršā ieklāšana padara to par pievilcīgu iespēju.

Mīkstais grīdas segums

Viesistabai piemērots ir arī mīkstais grīdas segums. Tas telpai piešķir mājīgumu un nodrošina īpašu komfortu.
Daudzveidīgajā piedāvājumā atradīsiet dažāda veida mīksto grīdas segumu, piemēram, vilnas, zīda un cita materiāla paklājus. Katram no tiem ir savas īpašības, ko vērts uzzināt un izvērtēt vēl pirms grīdas seguma izvēles. Tāpat būtiskas ir arī kopšanas prasības.

Reaton - grīdas segumi plašā izvēlē

Ja vēlaties, lai Jūsu viesistabā ir kvalitatīvs un moderns grīdas segums, ieskatieties uzņēmuma Reaton piedāvājumā, lai atklātu sev daudzveidīgo grīdas segumu pasauli. Tur ir padomāts par ikvienu - linolejs, parkets, mīkstie grīdas segumi - tās ir tikai dažas no iespējām, ko atradīsiet rūpīgi izvēlētajās grīdas segumu kolekcijās.

Jautājumu un neskaidrību gadījumā Jūs konsultēs zinošie uzņēmuma darbinieki, lai Jūs varētu izvēlēties savām prasībām un gaumei vispiemērotāko risinājumu.

Grīdas segumu daudzveidība ļauj katram piemeklēt savām vajadzībām atbilstošāko. Ieskatieties www.interior.reaton.lv. lai izvēlētos labāko grīdas segumu savai viesistabai!