2024.gada 20. aprīlis

Mirta, Ziedīte

Kā saliekamie galdi palīdz ietaupīt vietu, un kuru no tiem izvēlēties?

Kā saliekamie galdi palīdz ietaupīt vietu, un kuru no tiem izvēlēties?

Saliekamās mēbeles, tostarp saliekamie galdi, kļūst arvien iecienītākas. Gan iemeslus saliekamo galdu popularitātei, gan virkni noderīgus padomus to izvēlei atradīsi šī raksta ietvaros!

Kādas priekšrocības piedāvā saliekamais galds?

Salīdzinot ar parastajiem galdiem, saliekamie modeļi piedāvā vairākus būtiskus plusus, un tie ir šādi:
  • Iespēja ietaupīt vietu – šis, visticamāk, ir galvenais iemesls, kāpēc gan uzņēmumi, gan mājsaimniecības iegādājas saliekamus galdus un citas mēbeles. Saliktā veidā tās aizņem ļoti maz vietas un ir vienkārši uzglabājamas. Nelielās telpās šim faktoram mēdz būt izšķiroša nozīme;
  • Ērta pārvietošana – saliekami galdi ir pareizā izvēle, ja tos plānots regulāri pārvietot no vienas lokācijas uz otru, piemēram, nodarbojoties ar izbraukuma kafejnīcu biznesu. Šo iespēju novērtēs arī cilvēki, kuri vēlas galdu, ko bagāžas nodalījumā paņemt līdz uz vasarnīcu vai lauku māju;
  • Daudzveidīgs pielietojums – gan saliekamo galdu uzbūve, gan dizains parasti ir veidots tā, lai tas derētu teju jebkādam mērķim, sākot ar piknika ieturēšanu zem klajas debess un beidzot ar intensīvu darbu pie datora;
  • Draudzīga cena – saliekamu galdu cena mēdz būt patīkami zema.
Jāpiebilst, ka arī saliekamo galdu kopšana ir vienkārša.

Noderīgs risinājums uzņēmumiem – saliekamo galdu komplekti

Ja uzreiz nepieciešami vairāki saliekamie galdi uzreiz, izvēlies to komplektu! Tie nereti izceļas ar patīkamāku cenu, kā arī komplektā mēdz būt iekļauti ratiņi ērtākai galdu pārvietošanai un uzglabāšanai. Pieejami arī komplekti ar galdiem pieskaņotiem krēsliem.

Kas jāņem vērā, izvēloties saliekamo galdu?



Foto: Freepick.com / wirestock

Viens no būtiskākajiem faktoriem noteikti ir optimāls galda izmērs. Ja to paredzēts izmantot maltīšu ieturēšanai, katrai personai jāatvēl 60 līdz 70 centimetrus plata galda virsma. Ne mazāk svarīgs ir mēbeles materiāls. Ja saliekamais galds tiks lietots ne tikai iekštelpās, bet arī ārpus tām, svarīgi, lai tas ir ūdensizturīgs un pret UV starojumu noturīgs.
Ja vienlaicīgi plānots izmantot vairākus saliekamos galdus (piemēram, ēdnīcās vai izbraukuma pasākumos), ieteicams izvēlēties modeli, kura galdi ir sabīdāmi kopā, tādējādi izveidojot vienu lielu virsmu. Turpretī ērtākai galdu pārvietošanai lieti noder rokturis. Uzmanība, protams, jāpievērš arī galdu dizainam. Atsevišķiem modeļiem pieejami dažādi aksesuāri, piemēram, elastīgs pārvalks, kas mēbeli padara vizuāli pievilcīgāku.

Augsta kvalitāte, ilgtspējīgi risinājumi, ātra piegāde, konkurētspējīgas cenas un, ja nepieciešams, arī izsmeļošas konsultācijas no zinošiem speciālistiem – to visu piedāvā AJ Produkti. Iepazīsties ar plašo piedāvājumu AJProdukti.lv internetveikalā, kurā atrodami saliekamie galdi ikviena vēlmēm un vajadzībām!