2024.gada 3. maijs

Gints, Uvis

Jaunās paaudzes USG diagnostika Jēkabpilī

Jaunās paaudzes USG diagnostika Jēkabpilī

  • 09 janvaris 2023 --

Reģionālajā medicīnas centrā KATARSE ir piegādāts jauns ultraskaņas skenēšanas aparāts Mindray Consona N8, kas ir modernākā USG stacija šajā reģionā.

Mindray Consona N8 ultraskaņas sistēma ir inovatīvs risinājums vispārējai medicīniskai attēlveidošanai un augsti specializētiem iekšējo orgānu, locītavu, piena dziedzeru un virspusējo veidojumu izmeklējumiem.

Pateicoties augstākai izšķirtspējai un modernajām, inteliģentajām funkcijām, šis rīks spēj noteikt pat vismazākās pataloģijas vai novirzes no normas. Tas ļauj atklāt slimības agrīnos posmos, kā arī palielina to rašanās cēloņu noteikšanas precizitāti.

Kā norāda SIA KATARSE vadītājs Vjačeslavs Dubovskis, diagnostikas precizitātes paaugstināšana palīdzēs Jēkabpils un pieguļošo novadu iedzīvotājiem savlaicīgi saņemt nepieciešamo medicīnisko palīdzību un ārstēšanu.

“Mūsu galvenā prioritāte ir tikai modernākās tehnoloģijas diagnostikā un ārstēšanā. Speciālista rīcībā jābūt vismodernākajam pieejamajam aprīkojumam, lai pacienti saņemtu augstākās kvalitātes medicīniskos pakalpojumus. Arī nākotnē turpināsim investēt modernās tehnoloģijās,” jaunās ultraskaņas stacijas iegādi komentē Vjačeslavs Dubovskis.