2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Uzziniet, kā darba apģērbi ietekmē uzņēmuma tēlu

Uzziniet, kā darba apģērbi ietekmē uzņēmuma tēlu


Pārdomāts, profesionāli veidots un vienots tēls ir svarīgs uzņēmuma stabilitātes rādītājs, kas ietekmē ne tikai partnerus un klientus, bet arī darbiniekus. Lai kāda būtu uzņēmuma darbības joma – ražošana, ēdināšana, radošās industrijas, apkalpojošā vai ārstniecības joma, – vienots darba apģērbs pozitīvi ietekmēs uzņēmuma koptēlu. Kas ir darba apģērbu serviss, kā tas ietekmē uzņēmuma tēlu un kā šajā jomā atbalstu un padomu var sniegt uzņēmums “Elis” – par to lasiet šī raksta turpinājumā.

Darba apģērbi – svarīga uzņēmuma tēla sastāvdaļa

Uzņēmuma tēls lielā mērā ietekmē to, kā sadarbības partneri, klienti un darbinieki uztver pašu  uzņēmumu un kādas attieksmes pret to veidojas. Saskanīgs un pārdomāts koptēls veicina augstāku uzņēmuma atpazīstamību, komunicē stabilitāti, pozitīvi ietekmē darbinieku piederības sajūtu uzņēmumam. Darba apģērbi ir svarīgs elements vienota tēla veidošanai, un mūsdienās to izmanto ne tikai medicīnas, “HORECA” jeb ēdināšanas un viesmīlības, sporta un ražošanas jomā, bet arī radošajās industrijās, IT nozarē, izglītības iestādēs u.c.
 

Vienots darba apģērbs uzņēmumā – kā to nodrošināt?

Darba apģērbu izstrāde, personalizēšana, tīrīšana un labošana, kā arī loģistikas jautājumu risināšana nav viegls uzdevums, ja tas jāveic pašiem uzņēmuma darbiniekiem. Tas ir laikietilpīgs un dārgs process, turklāt ir tādas darbības jomas, kurās kvalitatīva darba apģērbu tīrīšana ir iespējama tikai ar profesionāliem līdzekļiem un ierīcēm. Ko no tā varam secināt? Uzņēmumam pašam gādāt par darba apģērbu un tam algot atsevišķu personālu var būt visai sarežģīti un reizēm pat neiespējami. Lai šis uzdevums kļūtu vieglāks, efektīvās un izdevīgs, ieteicams izmantot darba apģērba servisu.
 

Efektīvs palīgs uzņēmumam – darba apģērbu serviss

Gudrs un efektīvs veids, kā nodrošināt uzņēmumā vienotu apģērba stilu, lieki netērējot laiku un resursus, ir darba apģērbu serviss, ko piedāvā uzņēmums “Elis”. Darba apģērbs drošībai, aizsargapģērbs, apģērbs, kas īpaši piemērots pārtikas un dzērienu ražošanas jomā, ugunsdrošs vai universāls darba apģērbs – tas viss un vēl daudz kas cits pieejams uzņēmuma darba apģērbu klāstā. Turklāt, ja uzņēmuma darbiniekiem nepieciešami atšķirīgi vasaras un ziemas darba apģērbi, arī to “Elis” spēs nodrošināt. Darba apģērbu servisā  ietilpts:
  • apģērba noma un tīrīšana;
  • netīrā darba apģērba savākšana un tīrā apģērba piegāde;
  • kvalitātes pārbaude;
  • ja nepieciešams – apģērba labošana;
  • specializēti skapji netīrajiem un tīrajiem apģērbiem;
  • pieeja tiešsaistes sistēmai, kurā sekot līdzi uzņēmuma darba apģērba apritei.
Šis serviss dod iespēju uzņēmumam vairāk uzmanības pievērst savai tiešajai darbības jomai, jo par piemērota, tīra un kvalitatīva apģērba nodrošināšanu parūpēsies “Elis”.



Foto: Elis.com 

Vai pieejami darba apavi? 

Lielos uzņēmumos ar biežu darbinieku mainību ļoti aktuāls ir arī darbinieku apavu jautājums – kā ekonomiski un efektīvi nodrošināt apavus darbiniekiem, neieguldot pārlieku daudz laika apavu iegādes organizēšanā un higiēnas nodrošināšanā? “Elis” darba apģērbu servisā var ietvert arī apavu nomu. Iespēja iznomāt apavu pāru skaitu pēc nepieciešamības. “Elis” serviss nodrošinās regulāru darba apavu mazgāšanu, pārbaudi un atjaunošanu. Nomas darba apavus iespējams pārvaldīt ar mikročipa palīdzību. 

Izmēģiniet “Elis” darba apģērbu servisu jau šodien!

Deviņi no desmit “Elis” klientiem iesaka uzņēmuma pakalpojumus saviem draugiem un paziņām, jo saņem izdevīgu, profesionālu un kvalitatīvu pakalpojumu. Darba apģērbi no “Elis” būs lielisks uzņēmuma koptēla papildinājums, bet augstā apģērbu kvalitāte, ērtība un praktiskums iepriecinās darbiniekus ikdienā un apliecinās uzņēmuma rūpes par viņiem.  Lai izbaudītu ērtības, ko sniedz “Elis” darba apģērbu serviss, sazinieties ar “Elis” pārstāvi jau šodien! Izmantojiet bezmaksas konsultāciju un saņemiet tieši Jūsu uzņēmumam veidotu piedāvājumu, kas palīdzēs taupīt Jūsu laiku un līdzekļus!