2024.gada 16. aprīlis

Alfs, Bernadeta, Mintauts

3 padomi, kā izvēlēties mēbeles mazam dzīvoklim

3 padomi, kā izvēlēties mēbeles mazam dzīvoklim

Neliela mājokļa iekārtošana prasa lielāku un rūpīgāku plānošanu, jo ir svarīgi izvērtēt gan savas vajadzības, gan iespējas. Liela nozīme ir mēbeļu izvēlei, jo ar to palīdzību var vizuāli paplašināt telpu un arī mazā telpā justies ērti. Raksta turpinājumā padomi, kas noderēs izvēloties mēbeles mazam dzīvoklim.

Plāna izveide

Visdrošākais veids, kā izvēlēties piemērotākās mēbeles savam mājoklim, ir sākt ar plāna izveidi. Apdomājiet, kādas mēbeles Jums būtu vajadzīgas, kā arī, kā tās izvietosiet.

Svarīgi arī veikt mērījumus. Tie palīdzēs Jums orientēties veikalu piedāvājumā un izvairīties no situācijas, kad iegādātās mīkstās mēbeles vai skapis paredzētajā vietā nemaz neietilpst.

Vajadzību un iespēju izvērtēšana

Izvēloties mēbeles mazam dzīvoklim, jāatceras, ka mazāk ir vairāk. Izvērtējiet, kādas mēbeles Jums patiešām ir vajadzīgas, bet bez kādām ļoti labi varat iztikt. Piemēram, ja maz gatavojat mājās vai arī mājsaimniecība ir neliela, iespējams, Jums nebūs vajadzīgi daudzi virtuves skapīši - pietiks vien ar pāris, kur ielikt visu nepieciešamo.

Šobrīd virtuves iekārtas un citas mēbeles pieejamas plašā izvēlē. Pirms mēbeļu iegādes apskatiet piedāvājumu un novērtējiet vairākus variantus. Iespējams, Jūsu istabas vai virtuves dizains beigās tiks papildināts ar īpaši stilīgu risinājumu, kas sākotnēji pat nebija ienācis prātā.

Dizaina un krāsu izvēle

Īpaša uzmanība ir jāpievērš mēbeļu dizainam. Jāizvairās no masīvām mēbelēm, dodot priekšroku smalkām līnijām.
Piemēram, ja vajadzīgs jauns drēbju skapis, labs variants ir stūra skapis. Ja platība atļauj, labs ieguldījums būs arī iebūvējamais skapis, jo tā ir iespēja uzglabāt ne tikai drēbes, bet arī citas lietas.

Tāpat uzmanība ir jāpievērš arī mēbeļu krāsai. Nelielās telpās labāk izvēlēties gaišas krāsas mēbeles, lai radītu plašuma sajūtu, tas pats attiecas, ja tiek meklētas virtuves mēbeles.

Ja vēlaties savā mājoklī modernas un kvalitatīvas mēbeles, ieskatieties mēbeļu veikala "4 istabas" piedāvājumā. Iebūvējamie skapji un cita veida skapji, virtuves iekārtas, mīkstās mēbeles un daudz kas cits. Tiek nodrošināta mēbeļu piegāde visā Latvijā. Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk www.4istabas.lv.