2024.gada 29. marts

Agija, Aldonis

Logu izvēle mājai:  Svarīgi faktori, ko ņemt vērā

Logu izvēle mājai: Svarīgi faktori, ko ņemt vērā

Kad ir pienācis laiks iegādāties jaunus logus savam mājoklim, lielajā piedāvājumā ir viegli apjukt. Kādam materiālam dot priekšroku? Kam vēl pievērst uzmanību, lai izvēlētie logi būtu labs ilgtermiņa ieguldījums? Par to vairāk raksta turpinājumā.

PVC logi

Populāra izvēle šobrīd ir PVC logi (https://labologuagentura.lv/produkti/logi/pvc-logi/). Tie ir pieejami dažādos stilos, krāsu variācijās un izmēros. Jāuzsver arī to vienkāršās kopšanas prasības un pieejamā cena.

Ja domājat par šo variantu, izvērtējiet arī logu siltumizolāciju. Plastmasas logi iedalās trīs siltumizolācijas klasēs:
  • Vienkāršais (ekonomiskais) variants ir piemērots ēkām bez īpašām siltumizolācijas prasībām, piemēram, dārza mājām;
  • Optimālais (uzlabotais) variants ir laba izvēle sērijveida mājām;
  • Energoefektīvais variants ir labs risinājums privātmājām. Tas ļauj palielināt komforta līmeni un samazināt apkures izmaksas.
Iespējams arī izvēlēties dažādas papildiespējas - piemēram, paaugstinātu drošību pret ielaušanos, bērnu drošības funkciju, dekoratīvus un tonētus loga stiklus.

Koka logi

Ja vēlaties piešķirt mājoklim omulīgu gaisotni un dodat priekšroku dabiskiem materiāliem, laba izvēle būs koka logi. Šis risinājums sniedz daudzveidīgas dizaina iespējas. Un, pateicoties mūsdienīgajām materiālu apstrādes iespējām, koka logi ir lielisks ilgtermiņa ieguldījums.

Svarīgi aspekti, kas jāņem vērā, izvēloties koka logus, ir rāmja biezums, stikla pakešu biezums, kā arī logu rāmju krāsas.

Alumīnija logi

Piedāvājumā ir arī alumīnija logi. Tie ir izturīgi, ar lakonisku dizainu un daudzveidīgu krāsu gammu. Būtiski ir tas, ka alumīnija logi būs īpaši noturīgi pret vides apkārtējo ietekmi.

Ja apsverat iespēju iegādāties alumīnija logus, izvērtējiet tādus faktorus kā rāmju veids, stikla biezums un konstrukcijas krāsa.

Lai izvēlētie logi būtu labs ilgtermiņa risinājums, ir jāpievērš uzmanība to kvalitātei, pareizai logu montāžai un arī apkopes prasībām.

Vai ir pienācis laiks iegādāties jaunus logus? Ieskatieties Labo logu aģentūras piedāvājumā un izvēlieties savām vajadzībām piemērotāko risinājumu. Izvēlei gan plastmasas, gan arī koka un alumīnija logi. Visiem logiem ir 5 gadu garantija. Klientu ērtībām tiek nodrošinātas speciālistu konsultācijas, kā arī tehnoloģiski pareiza logu montāža. Ieskatieties, lai uzzinātu vairāk - www.labologuagentura.lv.