2024.gada 24. aprīlis

Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Labākie pavasara aromāti

Labākie pavasara aromāti

Kad dienas sāk kļūt garākas un saule kļūst nedaudz spožāka, lielākā daļa no mums gatavojas nomainīt pūkainu ziemas mēteli pret džinsa jaku. Sākam mainīt ziemas manikīra toņus pret pasteļtoņiem. Un, kad runa ir par smaržām, uzpūst kādu vieglu, svaigu un saldu ziedu aromātu ir īstā pavasara sajūta.

Ziedi neapšaubāmi ir neoficiālais sezonas aromāts. Un, ja Jums ir vajadzība pēc jauna aromāta, pasaules labākie parfimēri visu ziemu ir pavadījuši, lai radītu jaunus aizraujošus aromātus. Sākot ar Erba Pura unisex smaržām un beidzot ar Cartier svaigo un koksnīgo Déclaration.

1. Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Luksusa modes zīmola Gucci radīts sieviešu aromāts. Tas tika izlaists 2012. gadā kā daļa no kolekcijas Flora, kuras iedvesmas avots ir ziedu raksts, kas sākotnēji tika radīts Monako princesei Greisai 1966. gadā.

Smaržā ir sarkano ogu, bumbieru, balto gardēniju ziedlapiņu, frangipani ziedu, pačūlijas un brūnā cukura notis. Tas tiek raksturots kā romantisks un sievišķīgs aromāts, kas lieliski piemērots valkāšanai dienas laikā.

Arī flakona dizains ir iedvesmots no Flora raksta, ar vintage stila dizainu un ziedu apdrukāta kārbiņa. Kopumā Gucci Flora Gorgeous Gardenia ir populāra izvēle tiem, kam patīk ziedu aromāti ar salduma piegaršu.

2. Xerjoff Erba Pura

Aromāts vīriešiem un sievietēm, ko radījis itāļu nišas aromātu zīmols Xerjoff. Tas tika izlaists 2010. gadā un ātri kļuva par vienu no populārākajiem zīmola aromātiem.

Šis aromāts tiek raksturots kā augļu, ziedu aromāts, kas ir gan izsmalcināts, gan rotaļīgs. Augšējās notis veido svaigu augļu, tostarp apelsīna, bergamotes, citrona un zaļā ābola aromāts.

Flakona dizains ir elegants, bet vienkāršs - caurspīdīga stikla flakons ar melnu vāciņu. Tas ir universāls aromāts, ko lietot visas dienas garumā.

3. Giorgio Armani My Way

Sieviešu aromāts, ko 2020. gadā laida klajā itāļu modes nams “Giorgio Armani”. Aromāta augšējās notis veido bergamotes un apelsīnu ziedu notis, sirds notis - tuberozes un jasmīna notis, bet pamatnotis - vaniļas, baltā muskusa un ciedra koka notis. Tas ir svaigs ziedu aromāts, kas lieliski piemērots valkāšanai dienas laikā.

Tam ir zils stikla flakons un zelta vāciņš. My Way izceļas ar to, ka šis aromāts ir daļa no Armani apņemšanās ievērot ilgtspēju. Flakons ir atkārtoti uzpildāms.

4. Ariana Grande Cloud

Amerikāņu dziedātājas un aktrises Arianas Grandes radīts aromāts sievietēm. Tas tika izlaists 2018. gadā un ātri kļuva populārs viņas fanu un smaržu entuziastu vidū.

Aromāts tiek raksturots kā “sapņains, ēterisks aromāts” ar lavandas ziedu, sulīga bumbiera un bergamotes notīm, kokosriekstu krēma, pralinē un vaniļas orhidejas notīm, kā arī muskusa un krēmīgas koksnes bāzes notīm. Tas ir salds aromāts, kas lieliski piemērots vēsākam laikam un vakara tērpiem.

Flakona dizains ir unikāls - ar pūkainu baltu mākoņa formas vāciņu un gaiši zilu stikla flakonu, kas simbolizē debesis. Arī uz iepakojuma ir mākoņu motīvs, kas atspoguļo smaržas sapņaino un rotaļīgo raksturu. Kopumā Ariana Grande Cloud ir populāra izvēle tiem, kam patīk saldi aromāti ar rotaļīgu jaunības pieskaņu.

5. Burberry Her Eau de Toilette

Tās ir sieviešu smaržas, ko britu luksusa modes nams Burberry laidis klajā 2019. gadā. Tā ir svaigāka un vieglāka oriģinālā Burberry Her aromāta versija, kas tika izlaists 2018. gadā.

Augšējās notis veido sulīgu augļu, tostarp upeņu, citrona un skābo ķiršu, maisījums. Aromāta sirds pamatā ir vijolītes un jasmīna ziedu notis, bet pamatnotis ir muskusa un ciedru koka notis.

Caurspīdīgs stikla flakons ar smilškrāsas vāciņu. Moderns un izsmalcināts aromāts, kas piemērots gan dienas, gan vakara lietošanai.