2024.gada 28. septembris

Lana, Sergejs, Svetlana

Konferences un semināri bez stresa ar SmartStream

Konferences un semināri bez stresa ar SmartStream

Ikvienas konferences, semināra, simpozija, kongresa vai cita oficiāla pasākuma organizēšana prasa rūpīgu plānošanu, koordināciju un teicamu izpildi. Uzņēmumi, nevalstiskās organizācijas, valsts un pašvaldību iestādes ne vienmēr ir ar pietiekamu kapacitāti un pieredzi, lai spētu izpildīt šos uzdevumus godam. Ja budžets ļauj rīkotāji labprāt izvēlas pieaicināt profesionāļus, kuriem šāda veida pasākumu rīkošana ir ikdiena.

Pasākumu aģentūrai Smart Stream korporatīvo pasākumu, konferenču un semināru organizēšana jau gadiem ir pamata bizness. Rīkojam gan pasākumus oficiālā formātā, gan radošā, izklaidējošā un brīvā gaisotnē.

Dalībnieku skaits šādās reizēs variē no mazāk kā desmit līdz vairākiem simtiem aktīvu dalībnieku. Par pasākuma saturisko aizpildījumu un profesionālām diskusijām jāparūpējas jums, mēs varam paveikt visu pārējo.

Vēlaties uzzināt vairāk par piedāvājumu? Ielūkojoties mūsu mājas lapas sadaļās, kas detalizēti apskata katru no pasākumu formātiem:

Profesionāla semināru un konferenču organizēšana

Atkarībā no sadarbības formāta varam veikt telpu rezervēšanu, dekorēšanu, dalībnieku reģistrāciju, sagaidīšanu, ēdināšanu, transportēšanu, tulku piesaisti, informatīvo materiālu izstrādi un daudzus citus pienākumus.

Vēlaties organizēt pasākumu, taču nezināt ar ko sākt? Sadarbība ar Smart Stream parasti sākas ar ziņu e-pastā (smart@smartstream.lv) vai telefona zvanu (+37129206159). Izrunājam visus neskaidros jautājumus, vienojamies par sadarbības nosacījumiem, noslēdzam līgumu un sākam strādāt. Ja nepieciešams, organizējam arī tikšanos klātienē, lai kopīgi izvērtētu telpu piemērotību, izrunātu plānus vai vienkārši iepazītos tuvāk.

Kā Smart Stream nodrošina kvalitāti? 

Nerakstīts likums vēsta - Ja kaut kas var noiet greizi, tad tā arī notiks. Dzīvē, protams, nav tik traki, taču katrā pasākumā, t.sk. seminārā var konferencē var gadīties neparedzēti sarežģījumi, kuru risināšanai ir vajadzīga steidzama, taču ne sasteigta rīcība.

Pasākumu aģentūrai Smart Stream ir plaša pieredze, sadarbības partneru tīkls un idejas, kas ļauj pielāgoties un atrast risinājumus arī nestandarta situācijās. Tikšana galā ar dažādiem sarežģījumiem ir mūsu ikdiena un laika gaitā esam ieguvuši rūdījumu, kas ļauj tikt galā ar šķietami lieliem pārbaudījumiem.

Uzticot konferenču vai semināru organizēšanu mums, klienti automātiski atbrīvo laiku un resursus savu profesionālo pienākumu izpildei. Savukārt mēs parūpējamies, lai pasākums izdodas godam un jūs to varat atcerēties ar prieku.

Plašāku informāciju par pasākumu aģentūras piedāvātajiem pakalpojumiem, pieredzi un rīkotajiem pasākumiem atradīsiet tīmekļa vietnē - https://smartstream.lv/ Vairāk bildes varat aplūkot arī mūsu FB lapā.

Vasara ir pats aktīvākais korporatīvo pasākumu organizēšanas laiks. Sporta spēles, festivāli, komandas saliedēšanas pasākumi notiek pilnā sparā, taču varam atrast laiku arī nopietnāku pasākumu – semināru, kongresu, simpoziju un konferenču rīkošanai. Organizējot pasākumus pēdējā brīdī gan jārēķinās, ka var būt grūtāk atrast piemērotas telpas un arī cena “karstajā sezonā” var būt augstāka. Ir vērts sākt plānot savlaicīgi.