2024.gada 8. septembris

Ilga

Kādās situācijās var noderēt juridiskie pakalpojumi?

Kādās situācijās var noderēt juridiskie pakalpojumi?

Juridiskie pakalpojumi var būt aktuāli ikvienam - gan fiziskām, gan juridiskām personām. Ja fiziskām personām visbiežāk aktuāli ir jautājumi, kas saistīti ar nekustamo īpašumu iegādi, mantojumu un ģimenes tiesībām, tad juridiskas personas juristu birojā vēršas ar cita rakstura jautājumiem - par nodokļiem, komerctiesībām un sadarbības risku novēršanu.

Juridiskie pakalpojumi fiziskām personām

Kārtojot dažādus darījumus vai stājoties darbā, bez līguma slēgšanas neiztikt. Un tieši līguma rūpīga sastādīšana un izlasīšana ļauj izvairīties no nepatīkamiem pārsteigumiem vēlāk. Juristu birojs ir īstā vieta, kur vērsties gan tad, ja ir nepieciešams sastādīt korektu, abām pusēm pieņemamu līgumu, gan arī tad, ja ir radušies kādi konflikti pēc līguma parakstīšanas vai izpildes.

Juridiskie pakalpojumi juridiskām personām

Uzņēmuma vadītāji ikdienā saskaras ar dažādu līgumu un citu dokumentu parakstīšanu. Pārzināt visas likumdošanas nianses kādā brīdī var šķist teju vai neiespējami, tādēļ noderīgi ir juridiskie pakalpojumi. Lielie uzņēmumi bieži vien algo paši savu juristu, savukārt mazajiem izdevīgāks risinājums var būt uzticams juristu birojs, kur strādā gan juristi, gan zvērināti advokāti.

Mūsdienīgi risinājumi dažādās situācijās

Gan juristi, gan zvērināti advokāti seko līdzi mūsdienu tendencēm un izglītojas, lai piedāvātu kvalitatīvus un klientu vajadzībām atbilstošus pakalpojumus. Izvēlieties uzticamu un pieredzējušu pakalpojuma sniedzēju, kurš sniegs labākos risinājumus.

Ja ir aktuāli juridiskie pakalpojumi, ieskatieties zvērinātu advokātu biroja “Atlācis un Partneri” piedāvājumā. Komandu veido advokāti, juristi un viņu palīgi - katrs no viņiem specializējas savā jomā, tādēļ klientiem ir pieejams plašs pakalpojumu un darbības virzienu klāsts.

Juridiskie pakalpojumi, ko piedāvā juristu birojs “Atlācis un Partneri”, ietver:

- Konsultācijas un juridiskās palīdzības sniegšanu;
- Klienta interešu pārstāvību;
- Tiesisku darījumu organizēšanu;
- Normatīvo aktu projektu saskaņošanu un sagatavošanu;
- Atzinumu sagatavošanu;
- Juridiskās palīdzības sniegšanu komerctiesību jautājumos;
- Juridiskās palīdzības sniegšanu civilprocesa tiesā;

Zinošie un pieredzējušie profesionāļi palīdz klientiem sasniegt vēlamo rezultātu. Komandas darbs, pieredze un zināšanas ir tas darbības pamats, kas ļauj sasniegt mērķus un piedāvāt klientiem kvalitatīvus juridiskos pakalpojumus. Plašāku informāciju atradīsiet interneta vietnē www.eabirojs.lv.


Atstājiet komentāru