2024.gada 24. oktobris

Modrīte, Mudrīte, Renāte

Meklē telpu aktīvai dzīves svinēšanai Jēkabpilī? Ieskaties “PārSPĒKS” piedāvājumā!

Svinēt vienmēr ir prieks, taču tas ir īpaši liels prieks, ja pašiem svinību vaininiekiem nav jādomā izklaides, jāiekārto telpas un galu galā pēc pasākuma tās jāuzkopj. Ērts risinājums ir svinības ārpus mājas, kādā omulīgā vietā ar daudzveidīgām izklaides iespējām.

Jau trīs mēnešus Jēkabpilī ikvienam interesentam pieejams atpūtas centrs “PārSPĒKS”, kurā svinēšanu iespējams apvienot ar aktīvu atpūtu. Plašas un gaišas svinību telpas ar sportisku interjeru Jēkabpils autobusu parka teritorijā gaida dzīves svinētājus. Svinību vieta piemērota visu vecumu cilvēkiem, kam patīk aktīvi atpūsties. Šeit iespējams rīkot dažādus pasākumus, sākot no draugu vai kolēģu kopā būšanas līdz pat jautrai, aktīvai un atraktīvai dzimšanas dienas vai citai tematiskai ballītei. 

Centra īpašniece Solvita ieskicē centra ideju un iespējas: “Esam aktīva ģimene, kura labprāt brīvo laiku pavada sportojot, tieši tā arī radās doma par šī centra izveidi – tas ir tieši tāds, kāds patiktu mums pašiem, kādā mēs gribētu būt savos svētkos. Pie mums ir pieejams galda teniss, novuss, biljards, virtuālās realitātes aktivitāte, šautriņu mešana un spēļu konsole Play Station 5, kas pasākumā nodrošinās jautras aktivitātes un sacensību garu.”

Centra telpas piemērotas, lai banketu rīkotu līdz 30 cilvēkiem. Par ballīšu dalībnieku cienastiem rūpējas pasākuma organizatori, centrs “PārSpēks” piedāvā telpas un spēles aktīvai izklaidei. 

Centrs darbojas pēc pieprasījuma. Cena – pēc vienošanās. Zvani pa tālruņa numuru 26 565 211,
lai rezervētu telpas sev ērtākajā laikā!

Visizdevīgākās cenas ballītes rīkošanai ir darba dienās (no pirmdienas līdz ceturtdienai), kad 2 stundu pasākums izmaksās vien 80 eiro. Piektdienā un brīvdienās un svētku dienās 2h garas svinības šajā vietā izmaksās no 100 eiro. Šajā cenā ir iekļauta telpu noma, skaņu aparatūra,spēles un atrakcijas, autostāvvieta.

Komentāri (0-1/1)

  • Hmmm
    24.10.2024 06:00
    Kāpēc nav adreses, kur atrodas???

Atstājiet komentāru