2024.gada 25. aprīlis

Bārbala, Līksma

Jēkabpils policijas iecirknī diennakts laikā reģistrēti četri likumpārkāpumi

Jēkabpils policijas iecirknī diennakts laikā reģistrēti četri likumpārkāpumi

Pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē reģistrēti 119 dažādi notikumi. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēti 80 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 34 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Atskaites periodā reģistrēti divi  gadījumi, kad automašīnas vadītājs sēdies pie stūres alkohola reibumā. Reģistrēti 13 ceļu satiksmes negadījumi, divos gadījumos cietušas četras personas, no kurām viens – gājējs. Reģistrēta viena velosipēda zādzība un viena zādzība no mājokļa.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes speciāliste Arlita Dolgā informē, ka Jēkabpils iecirknī reģistrēti četri pārkāpumi – divi satiksmes negadījumi un divas zādzības.

Viesītes novadā autoceļā Vecumnieki-Nereta-Subate pie autobusu pieturas “Rite” 1955.gadā dzimis autovadītājs vadot automašīnu VW TRANSPORTER, sadūrās ar alni. Satiksmes negadījumā bojāts auto un tālāko ceļu nav varējis turpināt. Cietis meža dzīvnieks. Cilvēki satiksmes negadījumā nav cietuši. Sadursme notikusi pirmdien, 30.septembrī ap pulksten septiņiem no rīta.

Savukārt pirmdien pēc pulksten deviņiem vakarā Jēkabpilī, Vienības ielā stāvlaukumā 1970.gadā dzimis autovadītājs ar automašīnu BMW X5 uzbrauca šķērslim – metāla stabam. Par šo negadījumu sastādīts administratīvo pārkāpumu protokols.

Pirmdienas pēcpusdienā Aknīstē, Dzirnavu ielā kāds 1938.gadā dzimis pensionārs savā dzīves vietā konstatējis, ka pie nenoskaidrotiem apstākļiem pazuduši dokumenti – pensionāra apliecība un pilsoņa pase. 

Viesītē pirmdien konstatēts, ka no 1971.gadā dzimuša vīrieša garāžas Ezera ielā 2B nozagti dažādi instrumenti. Policija noskaidro zādzības apstākļus.

Atstājiet komentāru