2024.gada 27. aprīlis

Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Jēkabpilī uz ielas draud ar fizisku izrēķināšanos

Jēkabpilī uz ielas draud ar fizisku izrēķināšanos

Valsts policijā reģistrēti vairāki iesniegumi no iedzīvotājiem Zemgalē par saņemtiem draudiem fiziski izrēķināties, portālu Radio1.lv informēja policijas Zemgales reģiona pārvaldes pārstāve Arlita Dolgā.

Jēkabpils policijas iecirknī saņemta sūdzība, ka vakar ap plkst.22.00 Rīgas ielā Jēkabpilī nenoskaidrota persona draudējusi 1990.gadā dzimušai sievietei ar fizisku izrēķināšanos. Tāpat arī vakar līdzīgs gadījums bijis Aizkrauklē, Gaismas ielā, kur pirms plkst. 23.00  nezināmas personas esot draudējušas nodarīt miesas bojājumus 1998.gadā dzimušajam iedzīvotājam. Savukārt pirms nedēļas kāds 1977.gadā dzimušais izteicis draudus fiziski izrēķināties ar 1946.gadā dzimušu vīrieti. Draudi izskanējuši Koknesē, un šonedēļ vīrietis par tiem paziņojis policijai.

Notiek izmeklēšana.

Jēkabpils policijas iecirknis pagājušajā diennaktī reģistrējis arī citus likumpārkāpumus.

Kāda 1963.gadā dzimusi persona no Celtnieku ielas Jēkabpilī policijai ziņojusi, ka  izmantojot  viņas dokumentus un personas datus, kāds cits, viņai nezinot uz tās vārda ir ņēmis vairākus kredītus par kopējo summu 600 eiro. Par nelikumīgajām darbībvām ar finanšu instrumentiem sākts kriminālprocess.

Trešdien ap pulksten septiņiem vakarā Jēkabpilī, Nameja ielā notika satiksmes negadījums. 1985.gadā dzimis vīrietis, vadot automašīnu BMW 320, izraisīja sadursmi  ar automašīnu MERCEDES BENZ, kuru vadīja 1973.gadā dzimusi sieviete. Satiksmes negadījumā cieta MERCEDEZ BENZ vadītāja, kura ar dažādām traumām nogādāta Jēkabpils slimnīcā. Par satiksmes negadījumu sastādīts administratīvā pārkuma protokols.

Airlita Dolgā informē, ka pagājušajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē reģistrēti 110 dažādi notikumi. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā noformēts 57 administratīvā pārkāpuma protokols, no kuriem 28 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Atskaites periodā reģistrēti 3 gadījumi, kad automašīnas vadītājs vadījis transportlīdzekli alkohola reibumā. Reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, kur  divos gadījumos cietušas divas personas.

Komentāri (0-1/1)

  • Gatis
    06.10.2019 18:33
    Par Jēkabpils policiju vsp nerunāsim ko viņi var izdarīt un ko nevar. Smiekli nāk par viņiem ja godīgi. Pašam ir bijusi darīšana a viņiem un nu kā grib tā dara. Jo tak mūsu likumsargi joptvai. Ja pats nevari tad uz šiem toč necerēt.:D

Atstājiet komentāru