2024.gada 26. aprīlis

Alīna, Rūsiņš, Sandris

Jēkabpilī autovadītājs aizbēg no negadījuma vietas

Jēkabpilī autovadītājs aizbēg no negadījuma vietas

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Jēkabpils iecirknī saņemta informācija par 34 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā pieņemti 19 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā viens par velosipēda vadīšanu alkohola reibumā. Reģistrēti 4 ceļu satiksmes negadījumi bez fiziski cietušām personām, informē VP ZRP vecākā speciāliste Dace Kalniņa.
 
Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūlijā Jēkabpils novada Mežāres pagastā vīrietis vadīja velosipēdu, būdams alkohola reibumā, proti, viņa izelpā tika konstatētas 2,87 promiles. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Kā liecina sākotnējā informācija, 21. jūlijā Jēkabpilī, Zvanītāju un Celtnieku ielas krustojumā, līdz šim nenoskaidrots automašīnas „Mercedes-Benz S350” vadītājs uzbrauca ceļa zīmei, kas krītot sabojāja mājas žogu, un pēc negadījuma atstāja notikuma vietu, par to neziņojot likumā noteiktā kārtībā. Policijā par notikušo sākts administratīvā pārkāpuma process. 

Aizvadītajā diennaktī Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldē saņemta informācija par 129 gadījumiem, kad iedzīvotāji vērsušies pēc palīdzības policijā, vai konstatēts, ka noticis noziedzīgs nodarījums. Ceļu satiksmes uzraudzības jomā  pieņemti 80 administratīvo pārkāpumu lēmumi, tai skaitā 40 par atļautā braukšanas ātruma pārsniegšanu. Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā sākti 3 administratīvā pārkāpuma procesi. Reģistrēti 15 ceļu satiksmes negadījumi, kur 2 gadījumos ir cietušas 2 personas. Reģistrēta viena velosipēda zādzība.

Atstājiet komentāru